Mit gondoltok Tóth Gabi klipjéről?
Szerintetek is gáz, hogy megjátsza a tapolcai Parashtmadonnát?
Egyetértrtek ezzel a kritikával?
276647
Nektek hogy tetszik?
#20: "kevered a szezont a fazonnal."
Ezzel akkor azt mondod, hogy Karácsony minden igényesség nélkül lehet miniszterelnök?
Ez igen! :-)
Egy pártfüggetlen vélemény.
Hmmm, látom sok itt az igénytelen msz(m)p-s, akik próbálják lejáratni a másik oldalt, de nézzük már meg mi alapján teszik ezt:
1.: Tehát ti ateisták vagytok, szerintetek nincs Isten és csak a materiális, kézzel fogható dolgokban hisztek.
2.: Ezenkívül teljes vállszéleséggel kiáltok az lmbtq+ minden perverziója mellett, mondván el kell fogadni a sokszínűséget.
3.: ...és elfogadtok minden hazugságot, csak az szépen legyen megfogalmazva, meggyőzően, humorosan.
Nos, ha ezek így vannak, akkor íme egy kis materiális dolog csak nektek, ami igaz:
Ritka nagy b*zik vagytok g*cik! :-)
22-es! Kezdjük ott, hogy a fidesz van tele ezekkel... Emlekszel Szájerre, akit 30-an tömtek bedrogozva? XD
Vagybott a pedofil Kaleta...
Úgyhogy csak hallgass.
#24: "Kezdjük ott, hogy a fidesz van tele ezekkel..."
Húúú de ovis a színvonal: nem-én-vótam-de-igen-te-de-nem-de-igen.
Mint mondtam is, pártállástól függetlenül mondom el a véleményemet, ugyanis véleményem szerint az a jó politikus, amelyiket élve temetnek el.
Van egy külön az Wikipédiás oldal, ami csak az öszödi beszéddel foglalkozik:
Persze erről is így utólag már összeesküvés elméleteket szőnek, mely szerint pont így akarta Gyurcsány, hogy ez szivárogjon ki. Zsebében több milliárd forinttal szerintem szarik is arra, hogy ki mit gondol róla, szerintem őt szórakoztatja is.
24: "Emlekszel Szájerre, akit 30-an tömtek bedrogozva?"
Komolyan, olyan vagy mint apám, aki ha meg akar sérteni, egyből előhoz egy olyan dolgot, amit 15-20 éve csináltam és ő szerinte nem volt helyes.
Ha te tényleg azt hiszed, hogy csak és kizárólag a fideszben vannak b*u-zik, akkor tényleg nem lehetsz valami nagy IQ-huszár. Az egész EU parlament teli van beteg emberekkel! Sajnos-vagy-nem, de lassan már nem is tudom van-e még normális heteroszexuális ember. A holland miniszterelnök (aki férfi) is a férjével járt Mo-on, és még ki is állt kőkeményen a pedomacik (+állatszex) mellett? Ahogy Besenyő Pistabácsi mondaná: "Nooooorrrmááááliiisss???"
24: "Úgyhogy csak hallgass."
Mindig érdekelt, hogy vajon hogy működhet egy hozzád hasonló ember vértől eltelt agya, aki észnélkül, minden logikát nélkülözve elheseget minden olyan véleményt, ami közelében sem áll az övének.
Szerintem az ilyen embereket egy szigeten kellene elszeparálni, mert káros a környezetére... :-)
#26: Te mindezeket otthon a tükör előtt mondod vagy mi van? Figyelj kisgyerek, eddig semmi értékelnivalót sem mondtál, csak ahogy a 25-ös mondja, vagdalkozol, mert észérveid nincsennek, csak egy mocskosul fanatikus, elvakult ember vagy. Az, hogy az én életem milyen szar vagy sem, azt te baromira nem tudhatod, viszont az ilyen emberek miatt inkább szar... :-)
25: Tóth Gabit azért hozták fel, mert éppen most a fidesznek nyalja a seggét és valamibe mindig bele kell kötni, ez az ellenzék feladata. De ezzel nem értem mi a gondotok, hiszen ti is annak nyaljátok a seggét, akitől több pénzt kaptok... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!