Mit gondoltok Tóth Gabi klipjéről?
Szerintetek is gáz, hogy megjátsza a tapolcai Parashtmadonnát?
Egyetértrtek ezzel a kritikával?
276647
Nektek hogy tetszik?
Elolvastam a hozzászólásokat, és igazából az a vicces, hogy ha most egy videóklipet elkezdek felmagasztalni, akkor hazaszerető fidesz-es vagyok, ha meg a porpa alázom, akkor egy lmbtq mszp-s.
Nos "barátaim", mi van akkor, ha én egyik oldalhoz sem szeretnék tartozni? Nem mondhatom el a véleményemet, annélkül, hogy ne skatyulyáznának be?
Én nem ismerem a Tóth Gabit, nem az én feladatom, hogy őt jó-vagy-rossz útra térítsem. Nem is érzem azt sem, hogy én bármilyen alapon is megítéljem az ő jellemét. Közszereplő, ő választotta magának ezt az utat, annak szépségeivel és nehézségeivel. Ha neki ez kell, nem állok az útjába!
Én csak azt tudom, hogy az emberek túlnyomó többsége: írigy, pénzhajhász, hazug, érdekorientált, álszent, magánakvaló, önkritikával nem rendelkező, saját magát túlértékelő, rosszszándékú.
Van valaki közületek, aki magára ismert? Na ugye milyen álszentek vagytok? :-)
11-es!
Ez a tanulatlan tuskó 8 altalánossal rendelkezik, talán az aluliskolázottsága okán ilyen primitív. Lefeküdt a NERnek a töketlen, senki férjével együtt. Vicc hogy játsza a tapolcai Parasztmadonnát, miközben több f@szt fogott, mint kilincset. Ez a nyávogás valami iszonyat gáz. Agúnyában meg, amit a Pápa előtt viselt, úgy nézett ki mint egy zokniárus román c*gányasszony.
Arról nem volt szó sem, hogy mennyit keresel. De ha elégedett ember volnál, akkor nem azzal töltenéd az idődet, hogy másokat szapuljál.
Mellesleg bármely emberi lény eladja magát, ha számára elegendő mennyiségű pénzt helyeznek kilátásba! Ezért gyarlók! Az igazságot nem értékelik, lásd az előző hozzászólásomat, tipikus! :-)
Pontosan... ki tudja, lehet ez valami gyökér rokon, aki itt próbálja mentrni a mundért... :D Annyira dzanalmas ez az orrhangú kappan Tótova, hogy YouTube-on letiltotta a dislike-ok szamát, meg minden kommentet törölt... Közszereplő, nem bírja a kritikát?
Szánalmas. Az a leggázabb, higy szaporodik. Bár kis szerencsével legalább a második alom elegy tőle.
#17: Itt nem is erről van szó. Ezzel egyet lehet érteni. De gondolj bele, ha még volt is esélye arra, hogy továbbtanuljon, mi a fenének fárasztotta volna magát azzal, ha annélkül is tudott érvényesülni? Nézd meg Karácsonyt, nem kell neki se nyelvvizsga, se doktori, elnevetgéli az egészet és miniszterelnök lesz... :-)
Az mind szép, hogy: igényesség, meg becsület, meg stb, de ezek mind-mind emberek, ezeket a szavakat csak és kizárólag azért használják, mert jól hangzanak... :-)
#18: nem vagyok rokon, csak megpróbálom úgy látni a dolgokat, ahogy vannak, napersze én is tévedhetek, de nem fordul elő sűrűn, sajnos... :-)
19, kevered a szezont a fazonnal. Nem az a gond, hogy nem ment főiskolára vagy egyetemre. Hanem hogy arra igénytelen, hogy az érettségit megcsinálja. Erre a fajta proli magatartásra szavak sincsenek, annyira az alja mindennek. Na ennyit a "továbbtanulásról". Hozzátenném, válogatott ill. olimpiai bajnok sportolóink komoly iskolákat végeztek. Baji Balázs állatorvos, Csisztu Zsuzsa jogász, Gyarmati Andrea gyermekorvos stb. Szerintem PICIT komolyabb teljesítmény van mögöttük, mint a művésznő mögött, mégis komoly iskolákat végeztek el és a társadalom hasznára dolgoznak.
„Az mind szép, hogy: igényesség, meg becsület, meg stb, de ezek mind-mind emberek, ezeket a szavakat csak és kizárólag azért használják, mert jól hangzanak... :-)" A pszichopaták és a nárcisztikusok. Szerencsére a többség azért érti a szavak jelentését és jelentőségét.
Most belenéztem a klipbe, hogy legalább tudjam miről van szó. Hallgattam egy pár félév néprajzot, hát azt hittem elájulok. Meg amúgy is nagyon kínos, néprajzi utalások nélkül is. Döbbenet, hogy ma ez az affektálós, buta pozőrködés lehet az etalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!