Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményed Alice Cooper-r...

Mi a véleményed Alice Cooper-ről, vagyis szakmailag?

Figyelt kérdés

És mit szólnál ha mondjuk a buszon, egy 14 éves lány, aki amúgy olyan kicsit kislányos (kívülről legalábbis), megszólal a telefonja, és a csengőhangja alice cooper lenne?

Eddig szarokat hallgattam, mert egyszerűen nem tetszettek az ilyen legendás rockzenészek számai pedig rengeteget hallgattam belőlük, és próbáltam megszeretni, hogy végre ne csak azokat hallgassam amiket addig, amikről én is tudom, hogy sz@rok, de mégis tetszenek (az ilyen mai popzenék). De erre ma találtam, és nagyon bejön! :)

Arra lennék kíváncsi, hogy a nagy justin bieber ellenesek ezt mire tartják. Köszi!

Csak mert nem szeretném ha kiröhögnének, és akkor úgy csinálom majd mint eddig és vigyázok, hogy meg ne hallja senki h mit hallgatok.

2010. aug. 28. 21:12
 1/5 Daweee000 ***** válasza:

Szakmailag nem tudok nyilatkozni, egyszerűen csak jó :D

Amúgy meg azt hallgasd amit szeretsz, más meg bek@phatja... Tudom miről beszélsz, de akkor is, mi köze hozzá másnak, hogy te mit hallgatsz? És ha kiröhög? Az csak őt meg a társaságot minősíti... Erről ennyit, én azt mondom vállald fel magad, mert lehet egész életedben szerepet játszani, csak éppen értelme nincs. Ha kell még hasonló stílusú zene, told végig a Guitar Hero III-at mondjuk, az tele van hasonló stílusú zenékkel, aztán ha onnan tetszik valami, leszeded az együttesnek a válogatásalbumát, és így tovább. Fejleszd a zenei ízlésedet, ne hagyd magad befolyásolni.

2010. aug. 29. 00:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. aug. 29. 08:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Hogy mit ? Azt, hogy végre látni fiatalokat is Alica Coopert hallgatni !

Csak így tovább, amúgy bírom a fazont :D

2010. aug. 29. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:
*Alice
2010. aug. 29. 12:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon bírom a zenéjét, a Poison c. dalával szerettem meg, azt ismertem tőle meg legelőször. Aztán leszedtem 2 válogatásalbumát. Főleg azokat a dalait ajánlom, amiket DESMOND CHILD írt (ő amúgy is egy fantasztikus szerző a dallamos hard rock világában, lásd.: Bon Jovi, Aerosmith, Bonnie Tyler, Cher, Alice Cooper, Kiss, Scorpions, Meat Loaf stb. őket is csak ajánlani tudom)

Osztom az első hozzászóló véleményét. Csak azt hallgasd ami tetszik, hogyha valaki kiröhög érte, sz@rd le a "véleményét". Hogy mit szólnék, ha megszólalna egy 14 lány csengőhangján Alice Cooper? Örülnék, hogy az értékeket szereti!

2011. jan. 29. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!