Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Megható ez a zene? Mit gondols...

Megható ez a zene? Mit gondolsz róla? Férfiak, a párotok elérzékenyülne, ha elküldenétek neki?

Figyelt kérdés
[link]

2021. aug. 2. 07:07
A kérdező szavazást indított:
Tetszik
Nem jön be
9 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Ma korán ekzded.
2021. aug. 2. 07:44
 2/5 anonim ***** válasza:
25%

Azért az alábbi zene nagyobb eséllyel csal könnyet a szemekbe.Valószínű,hogy ezt a férfiak többsége is párás tekintettel hallgatja végig:

https://www.youtube.com/watch?v=mpffLPQDXSs

2021. aug. 2. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Nőként azt tudom mondani, hogyha a barátom ezt a zenét küldené nekem, egyáltalán nem hatódnék meg. Mármint - ne vedd rossz néven - de ha ismered a párodat, azt is tudod milyen zenéket hallgat, és mi az, amitől el fog érzékenyülni. Nem vagyunk egyformák. Valaki ettől biztosan sírva fakadna meghatódottságában, de én pl. nem. Nem mondom, hogy nem esne jól a kedvessége, viszont ha nincs tisztában a zenei ízlésemmel, az azért számomra már fura.
2021. aug. 2. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Háááát... Nem hiszem, hogy a nejem elolvadna tőle semmi különleges, vagy egyedi nincs benne... Talán a szöveg, az jó...
2021. aug. 3. 14:10
 5/5 veterán vas ***** válasza:

#2!

Szerintem erre mondaná Sanyi az Üvegtirisből, hogy "júdeszéééép". :D

2021. aug. 3. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!