Melyik az a szám amelytől garantáltan elérzékenyülsz, akárhanyadjára is hallod?
Figyelt kérdés
2017. dec. 28. 00:11
1/18 anonim válasza:
In This Moment - "The Fighter"
Laura Marling - What He Wrote
3/18 anonim válasza:
Nekem is egy Queen-dal, illetve rögtön kettő is: Love Of My Life és Is This The World We Created. Olyan szívfacsaró dallamuk van... Akinek nem csordul ki rájuk a könnye, az lelketlen. Én nem szeretem ezeket hallgatni, mert sírhatnékom támad, és sajnos a fejembe is nagyon beették magukat, most, ahogy ezeket a sorokat írom, itt csengenek a fülemben. Nagy Queen-rajongó vagyok, de ezt a két számot mindig léptetem.
22/F
7/18 Fogarasi Krsztina válasza:
Lord: Vándor.....Republik: Erdőközepépen...
8/18 anonim válasza:
a Read all about it, meg a Broken hearted girl pl elég királyak; legutóbb meg pl a La isla bonita váltott ki belőlem ilyet (Nekem is szemembe csípett a spanyol altatódal:') )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!