21/31 anonim válasza:
"Hát az említett 3 banda amit hallgatsz az aztán nagyon nagy zenéket csinál"
Jaa, és akkor most én is akadjak ki, hogy "Jaaj nem egyezik a véleményünk, ezért meg kell enni a másikat, mert neki nem tetszik az amit én hallgatok"?
Én is rád ugorhatnék, de nem teszem, mert tudom, hogy teljesen más az izlésünk.
22/31 anonim válasza:
Te kezdted az egészet, azzal h szted egyik girlgroup sem csinál jó zenét. De csinál, elmondom, maximum csak nem tetszik neked. Ennyi.
23/31 anonim válasza:
Igen, és én még csupa nagybetűvel írtam, hogy 'szerintem' és egyáltalán nem én kezdtem, mert én csak válaszoltam egy kérdésre amit feltettek. Te kezdted ezzel:
"Hát az említett 3 banda amit hallgatsz az aztán nagyon nagy zenéket csinál"
24/31 anonim válasza:
"maximum csak nem tetszik neked."
Egyébként meg nem tudom, hogy hányszor kell leírnom, hogy eljusson az agyadig, ugyan ez amit írtál, hogy csak nekem nem tetszik. Szövegértés egyes.:)
25/31 anonim válasza:
Nem az írtad, h neked nem tetszik, hanem h szted nem csinálnak jó zenéket. A kettő közt hatalmas különbség van.
26/31 anonim válasza:
Ne haragudj, de a kettő pont, hogy ugyan az. Szerintem az, hogy szerintem nem csinálnak jó zenéket(amit még mindig egy szóval sem írtam) és az, hogy nekem nem tetszik az ugyan az.
27/31 anonim válasza:
Nem ugyanaz a kettő, leírtam korábban, hogy miért. Vagy olvasd vissza vagy gondolkodj. Én már ebbe belefáradtam.
28/31 anonim válasza:
Hát ja én is, már a fejem is fáj.
29/31 anonim válasza:
Egyébként én elvagyok a 3 fiú bandámmal, te meg legyél el a lánybandáiddal, és mindenkinek jó lesz, ennyi az egész.
30/31 anonim válasza:
Pontosan, csak ne minősítgessük egymás kedvenceit és akkor semmi gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!