#10 öhm, elnézést, nekem ezek tetszenek és kész, és igen, SZERINTEM csak a MAMAMOO csinál a lány bandák közül jó zenéket, de mindenkinek más az ízlése ezért nem értem, hogy miért kell bele kötni az emberbe...
Neked akkor nyilván gondolom más tetszik, de én sem kötök bele, hogy neked miért nem ez meg ez tetszik
#12 vagyok. Még annyit hozzátennék, h tudni kell különbséget tenni, aközött, h mi tetszik és aközött, h szted nem csinálnak jó zenét. Mert az elsőnél csak az ízlésedet közölted, amivel semmi probléma nincs, mindenki azt hallgat amit akar, de a második helyzetben már minősíted a lánybandák összességét, ami egyeseknek sértő lehet. Ez is persze a te véleményed, csak ne lepődj meg ha valaki erre felkapja a vizet, ha leminősíti valaki a kedvenceit. Én maximum azt szoktammondani, hogy nem hallgatok valamit mert nem tetszik. Tiszta sor. De nem mondom, azt, h azért nem mert szart csinál. Van különbség a kettő közt. Azt kijelenteni, h a lánybandák nem csinálnak jó zenéket azért is meggondolatlanság, mivel nem hiszem h ismered mindet. Akkor meg nem lehet általánosítani. Én hallgatok néhány fiúbandát is, de nem mondom azt h a többi nem csinál jó zenét, mert egyrészt senkit nem akarok megsérteni, a másik meg h nem ismerem mindet ezért nem jelentek ki hülyeséget.
Remélem érthető volt, h miért írtam az előző kommenteket. Köszönöm.
"Hát elég kificamodott ízlésed lehet"
"Én hallgatok néhány fiúbandát is, de nem mondom azt h a többi nem csinál jó zenét"
Akkor most mi van?
A másik meg az, hogy ezen nem kell felkapni a vizet, mert nem azt írtam le, hogy a többi szar zenét csinál, csak azt írtam le, hogy a mamamoo csinál SZERINTEM jó zenéket. Ennyi.
"Mert az elsőnél csak az ízlésedet közölted, amivel semmi probléma nincs"
És akkor az elsőnél miért is kötöttél belém?
Nem értem, hogy miért kell egyből belém kötni, csakmert más az ízlésem...
Még jó, hogy megmondod, hogy mi
tetszen nekem meg mi ne tetszen.
Biztos más lánybanda is rohadt keményen dolgozik, én ezt elismerem. De ha nekem csak a mamamoo tetszik, meg az ő stílusuk akkor nem értem, hogy mi ezzel a bajod neked.
#13 vagyok.
"De nem mondom, azt, h azért nem mert szart csinál. Van különbség a kettő közt"
Ezt nem írtam le, hogy szart csinál a többi, mondom, csak azt, hogy nekem a mamamoo tetszik. Nem tudom, hogy te hol olvastad ezt, de biztos, hogy nem az én véleményembe...
Istem, nem az első kommentedre gondoltam, hanem az első példára amit felhoztam. Szövegértés egyes.
És az h nem csinál valaki jó zenét az minősítés. Ha szeretnéd ha nem.
És igen ezért írtam, mert sok női bandának vannak hasonló sítlusú számai mint azoknak abandáknak amiket te szeretsz. Csak lehet nem tudod. Ezért furcsáltam, h akkor mi alapján szereted az egyiket a másikat meg nem.
Mindegy előfordul, csak fura.
A lényeg h ne mínősítgessél le másokat és akkor senki nem fog belekötni abba ami írtál.
Jó akkor tudjátok mit? Nyaljátok ki a szaros lánybandákatokat!
Hajrá :)
Mert engem ez a téma már kurvára nem érdekel<3
"Ami lehet a véleményed, de fogadd el h valakinek nem tetszik."
Most ez komoly? Akkor te miért nem teszed ugyan ezt? Egyáltalán nem érdekel, hogy ti mit hallgattok, de titeket meg zavar az én véleményem?
"Nem te írtad h szted nem csinálnak jó zenéket?"
Nem, nem én írtam, ezt szerintem csak álmodtad. De én egy szóval nem írtam ilyet. És akkor még nekem írod, hogy "Szövegértés egyes.";)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!