Vannak jó számaik, de összességében nem az én zenei világom. A tehetségüket ettől elismerem.
2021. júl. 20. 19:02
2/7 anonim válasza:
Nekem sem a kedvencem,viszont mocskos tehetséges Freddy Mercury,és hihhetetlen jó hangja van...tőlük nagyon szeretem a Bohemian Rapsody-t,Want To Break Free-t meg még van egy pár ami nagyon jól sikerült.
2021. júl. 20. 19:04
3/7 anonim válasza:
Kedvencem a Bowi-val énekelt duettjük, az Under Pressure.
2021. júl. 20. 19:17
4/7 anonim válasza:
Ezt már tényleg legalább 5-ször megkérdezted a Beatles-el együtt...
2021. júl. 20. 21:07
5/7 anonim válasza:
Elég underground banda, de van pár jó számuk.
2021. júl. 21. 04:49
6/7 anonim válasza:
Valaki itt jól leírta az oldalon, mainstream rádióbarát progresszív rock-t játszó banda. Elsősorban azok számára extra akik sosem hallottak Yes-t vagy Rush-t és ezt tartom, én velük kezdtem és a Queen nem nagyon tudott megragadni.
Tehetségüket elismerem, és felmérhetetlen hatást tettek a könnyűzenére de számomra nem elég technikások és előremutatóak, illetve a slágereik pedig túl egyszerűek. Valahogy a két pad közé estek nálam, mert sem nem progresszívek, se nem élvezetes hard rock hanem valahol a kettő között ezért nem nyerték el a tetszésemet.
Hozzáteszem hogy a Queen(első)albumuk kellemes hallgatni való, a Queen II sem rossz utána már valahogy nem jön be, Bohemian Rhapsody sem pedig próbálkoztam vele de beláttam hogy nem egy 2112 vagy Close To The Edge.
2021. júl. 21. 17:01
7/7 anonim válasza:
Az egyik kedvenc együttesem, nagyon szeretem a zenéjüket. Rendkívül innovatív és bátor a diszkográfiájuk, sokféle mufajból találsz náluk dalokat. Jó szórakozást a felderítésükhöz!:) Hozzám a legközelebb a Long Away, The Prophet's Song, Ride The Wild Wind és a Teo Torriatte állnak. Meg Brian:)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!