Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én nekem lett elegem a...

Csak én nekem lett elegem a retro rádióból?

Figyelt kérdés

Szerintem idegesítően unalmas, hogy ugyanazt az 5-10 számot játsszák. Ráadásul teljesen változatosnak hirdetik magukat, erre kizárólag a kilencvenes évek végéről és a 2000-es évekből lehet csak zenéket hallani.

Más is így van ezzel?

2021. júl. 16. 08:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
90%
Nekem sem tetszik a mostani zenei kínálat, túl sok a 2000 utáni dalt játszanak.
2021. aug. 31. 11:10
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát a retró rádiót már én sem hallgatom egy jó ideje. Most a 2018 április végi adás részletét hallgatom amikor a retró rádióban olyan zenék szóltak ami miatt sokan szerették, mostani zenei kínálatával sincsen bajom de a régi 70-80s zenék nekem nagyon hiányolnak, ha kérdeznétek le liveoltam youtubera az akkori adást, tök jó visszahallgatni az igazi retró rádiós zenéket!!
2021. nov. 12. 16:16
 23/23 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos nálunk is az szól irodában, és komolyan ilyen ócska rádiót sem hallgattam még. Minden előadótól ugyanaz az 1-2 szám megy, és a stílusok terén is elég szegényes a választék. A Beds are burning-et még hány évig akarják nyomatni? Vagy Natalie Imburgliától a Torn-t? Ha már Retro, miért adnak ennyi 10-15 éves számot?

A kiégett, buta, önelégült Bochkor papát is óriási húzás volt leigazolni. Hihetetlen, hogy az az ember 60 évesen még mindig tényező lehet Magyarországon, semmit nem fejlődött a személyisége az utóbbi évtizedekben. Arra büszke, hogy nem érdekli a környezetvédelem és folyton szidja a bicikliseket, az ilyen embereket inkább hagyni kellett elsüllyedni.

2023. febr. 28. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!