Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én nekem lett elegem a...

Csak én nekem lett elegem a retro rádióból?

Figyelt kérdés

Szerintem idegesítően unalmas, hogy ugyanazt az 5-10 számot játsszák. Ráadásul teljesen változatosnak hirdetik magukat, erre kizárólag a kilencvenes évek végéről és a 2000-es évekből lehet csak zenéket hallani.

Más is így van ezzel?

2021. júl. 16. 08:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
27%

MTV, VHS, Music Channel, Muzsika TV, sláger TV, Dikh Tv

2021. júl. 23. 17:37
 12/23 anonim ***** válasza:
92%
Köszi 11-es de én nem azt mondtam hogy valaki írjon hülyeségeket mert azt nem bírom megköszönni.
2021. júl. 24. 08:46
 13/23 anonim ***** válasza:
91%

sosem szerettem, csak az irodában muszájból hallgatom,de tény, h már nagyon átkapcsolnám másra, akármire.

Bochkort vártam, de egyszerűen katasztrófa a reggeli műsor. Rohadt unalmasak a témák, Lovász Laci sótlan és humortalan, Voga rovatán el tudnék aludni.

Bochkor kiégett, és egy olyan tájékozatlan, korlátolt 60 évesnek, mint Bochkor, már nem áll jól a nagyképűsködés.

Az meg kiábrándító, hogy bár napi pár órában kell csak hallgatnom, mégis ugyanazt a 20-30 számot hallom vagy féléve.

2021. júl. 28. 15:43
 14/23 anonim ***** válasza:
26%

Én a Klubrádió-t hallgattam autóban, csak aztán a fidesz megvonta tőlük a frekvencia engedélyt, és kellett valami offline... Online továbbra is marad!

Nekem akkor lett elegem amikor bekapcsoltam egyszer: valami borzalmas 90-es ment. Másodjára bekapcsoltam, ment egy órát, és kiűzött a világból. Egy normális szám ment asszem csak.

Utána meg bekapcsoltam egyszer, majd 10 perc múlva mégegyszer, és ugyanaz a szám ment. Az hihetetlen számomra, hogy amiket annó túl járattak, azokat most újra túl járatják.

2021. júl. 28. 16:37
 15/23 anonim ***** válasza:
90%
#14, miért, a mostaniakat talán nem járatják túl? Dehogynem, sokszor kb. óránként megszólal az éppen aktuális legújabb nagy sláger, csak persze ezt senki nem únja, mert "hű de menő új szám!", bezzeg ha egy legalább 20-25 év plusszosról van szó, annál egyből feltűnik mindenkinek! Ízlés dolga, de szerintem akkoriban még sokkal több jó zene volt, mint manapság!
2021. júl. 28. 22:48
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik rádión ismételgetik a számokat
2021. júl. 28. 22:49
 17/23 anonim ***** válasza:
79%

13as vagyok.

„Ízlés dolga, de szerintem akkoriban még sokkal több jó zene volt, mint manapság!”

:D

ilyeneket olyanok szoktam mondani, akik a mai mainstream zenéken kívül semmit nem ismernek. Manapság sokkal könnyebb jó zenét találni, csak kutatni kell egy kicsit.

Egyébként meg ja ízlés dolga, de azért marha vicces, hogy olyan fikázzák (az egyébként sztem is rossz mai slágereket), aki anno Fenyő Miklós- meg Szikora-féle bohócokért rajongtak.

2021. júl. 30. 14:58
 18/23 anonim ***** válasza:
95%

Igen, az internet/YouTube miatt manapság könnyebb jó zenét találni, csak nem a mai korszakból, hanem a retroból! :D

Fenyő és Szikora éppenséggel nem tartoznak az örök kedvenceim közé, viszont az Ő korszakukban sokkal több minőségi zene volt, mert akkoriban még menők voltak a fülbemászó dallamok, amik hangulata különböző érzelmi világot váltott ki az emberekből, manapság viszont a legtöbb popzene is átment már a monoton tuc-tuc hangzásba, és legfeljebb csak a basszus élvezhető, más nem!

2021. júl. 30. 17:46
 19/23 anonim ***** válasza:
92%
#15-ös. Én nem mondtam, hogy mai zenéket hallgatok! Kifejezetten szarnak találom őket. Csak a retrón pl santanat vagy pink floydot nem játszanak.
2021. júl. 30. 21:18
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
De igen, ritkán ugyan, de szoktak!
2021. júl. 31. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!