Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én nekem lett elegem a...

Csak én nekem lett elegem a retro rádióból?

Figyelt kérdés

Szerintem idegesítően unalmas, hogy ugyanazt az 5-10 számot játsszák. Ráadásul teljesen változatosnak hirdetik magukat, erre kizárólag a kilencvenes évek végéről és a 2000-es évekből lehet csak zenéket hallani.

Más is így van ezzel?

2021. júl. 16. 08:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%
Ja, nekem se tetszik
2021. júl. 16. 08:55
 2/23 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell hallgatni, keress másik csatornát. Én például nem nézek szappanoperát, nem nézek sorozatokat mert nem szeretem. Kész.
2021. júl. 16. 09:25
 3/23 anonim ***** válasza:
80%
Szinte minden rádióban ismétlődik egy meghatározott számú zeneszám, ha egész napokat rádiózol megtapasztalod. Talán a klasszikus zenéket játszók kivételek.
2021. júl. 16. 10:10
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
A rádió1 a másik nagy rádió. Egy számot napi 10x legalább lenyomnak..
2021. júl. 16. 10:19
 5/23 anonim ***** válasza:
67%
Egyébként szerintem borzalmasak a maivpopzenék, zenének se tudom nevezni, amit ott leadnak Nálam a nagyzenekari komolyzenénél meg a metálnál kezdődik.
2021. júl. 16. 10:23
 6/23 anonim ***** válasza:
91%
Nagyzenekari komolyzene 😂😂😂😂😂
2021. júl. 16. 12:00
 7/23 anonim ***** válasza:
97%
Ami még gáz, hogy csak kormánypárti előadók zenéit adják le. Bródy vagy Koncz számot én még nem hallottam. A másik, hogy valóban egyre gyengébb a felhozatal, folyamatosan ugyanazok a számok mennek. Pedig én nagyon keveset hallgatok rádiót, kizárólag vezetés közben.
2021. júl. 16. 12:33
 8/23 anonim ***** válasza:
82%
Számomra inkább idegesítőek a rádiós zenék.
2021. júl. 16. 13:01
 9/23 anonim ***** válasza:
96%

#8-as, mitől másabb egy adott zene, ha rádióban szól??

Amúgy bizony vannak ferdítések a Retro Rádióban, amik nem teljesen reálisak! Az persze nem baj, ha többször ismétlik a számokat, csak az nem mindegy, hogy milyen időközönként! Ha napi szinten, akkor az tényleg eléggé feszegeti a változatosság fogalmát! Tavaly például az volt a Retro Rádió egyik mániája, hogy minden reggel 5:15 körül az "Induljon a banzájt" játszották! Persze maga a szám jó, na de hogy minden reggel ugyanazzal a számmal indítsák a napot, kissé túlzás, és már a könyökömön jött ki!

Még javában "A 60-as 70-es 80-as évek legnagyobb retro slágerei" volt a szlogen, amikor már több alkalommal is leadtak néhány számot, ami a '90-es évekből való, de még csak nem is a legelejéről, hanem a közepe-vége felé készült, például a Coco Jamboo, az Everytime We Touch, és az Everybody (Backstreet Boys)" ! Aztán tavaly mivel már eltelt bő 20 év, hivatalosan is elkezdték a '90-es évek slágereit is játszani, ekkor lett "Minden idők legnagyobb retro slágere" az új szlogen, ami rendben is van, ám ekkor néhány alkalommal meg már benyomták "Madonna - Hang Up" számát is, ami viszont 2005-ös, és így sokkal több köze van a mai modernebb zenékhez, mintsem a retrohoz! 20 éven belül még abszolút nem retro!

Na meg engem például B. Tóth László nagyon idegesít, az Ő musorában egyetlen számot sem lehet nyugodtan végighallgatni teljes hosszában! Mond valamit egy adott zeneszámról, aztán már néhány másodperce javában megy a szám, amikor még mindig van hozzáfűznivalója, illetve még véget sem ér a szám, amikor már újra beleszól a végébe!

2021. júl. 16. 23:24
 10/23 anonim ***** válasza:
94%
És valaki tud nekem írni egy TV vagy rádió csatornát ahol nem ugyanazok a műsorok mennek rendszeresen? Mert nagyon megköszönöm ha írtok nekem ilyeneket.
2021. júl. 18. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!