Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek megéri ez a gitár?

Szerintetek megéri ez a gitár?

Figyelt kérdés

Első gitárnak gondoltam!

[link]

2010. aug. 27. 10:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
akkor japán.. a japán gitárok is jók, de az ltd meg szerintem akkor koreai, vagy valami másik országban készül.
2010. aug. 27. 19:27
 12/14 anonim ***** válasza:
mahagóni és mahagóni közt is van különbség...nagyon is sok...lehet,hogy a 100-ezres kategóriánál kapsz egy olyan fát,ami nem volt úgy válogatva,lehet hogy fél éve vágták ki,a fél kilós gitárnál meg megkapod azt,hogy kézzel van gyártva szinte végig,válogatva van a fa(nagyon gondosan) és mondjuk száradt már 10 évet,és nem egy szárítóban kezelték...és persze ott van a név...+100 ropi:D
2011. márc. 20. 20:24
 13/14 anonim ***** válasza:
mondjuk kíváncsi vagyok,minden rossz indulat nélkül,hogy hány éves vagy:)
2011. márc. 20. 20:25
 14/14 Thurston ***** válasza:

Az LTD-ket ugyanúgy kínában gyártják, mint a Cortokat. Csak ehhez hozzá kell még számolni azt is, hogy a japán nagytesó miatt az LTD-ket kábé kétszer annyira árazzák, mint amennyit érnek. Elvégre megtehetik.

Ostobaság LTD-t venni. Hasonló árban Corttól már totálisan megbízható középkategóriás gitárt kapsz. Just sayin'.

2011. márc. 20. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!