Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Scooterről?

MrQ kérdése:

Mi a véleményetek a Scooterről?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Túl sok feldolgozást csinál.
2010. aug. 26. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Szar a hangja. Alapból a zenéi nagyon jók, csak hát beledumál és elrontja az egészet vele. Bocs ha valaki szereti, egyéni vélemény.
2010. aug. 26. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Régi számai között voltak jók.
2010. aug. 26. 20:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Stílusteremtőek voltak. Szeretem a zenéjüket, de inkább a régebbieket.
2010. aug. 27. 08:06
 5/7 anonim ***** válasza:
olyan nyomi
2010. nov. 20. 00:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Scooternek vannak nagyon jó számaik ,meg nagyon rosszak is. Elég vegyes felvágott, a feldogozások nekem bejönnek, a saját stílusukba konvertált témák nem rossz ötlet,minőségi munkát végeznek mindig. Leginkább azok a számaik tetszenek,amik olyan hangzásuak mint amit a Bomfunk Mc tol, azok a breakbetes , elektrosabb félék : Pl We are the greatest az atomjó muzsika, de egy érdekes szám a Frequent traveller is. A mainstreamebb számaik is jók, fogós a dallamuk. Engem igazán a felgyorsított egérkehangu vokálbejátszások irritálnak, az ami tönkrevágja az egészet, ezt sosem értettem minek pakolják bele az alapból nagyon nyerő samplerjeik alá, pl Nessaja is ilyen. Érdeks, hogy nekem olyan mp4 lejátszóm van, amivel be lehet állítani hogy milyen sebességgel játsza le a zenét, és kipróbáltam a Nessaját, a cincogi hang nagyon belassítva eszelősen jól szól!! Egy csodaszép hangú nő éneke hallható, érthetetlen hogy mért nem azt tették be a gyorsított vinnyogás helyett. Weekendel is ment ez a dolog. Viszont más számokat már más technikával csinálhattak, mert az nem adta vissza az eredeti hangszínt a belassításnál.
2011. ápr. 6. 04:25
 7/7 anonim válasza:

Minden albumukról van legalább 3 szám ami sláger a műfaján belül... a legszínvonalasabbak! Sok a feldolgozás, de nem zavaró, jól csinálják szerintem. Jadore hardcore pl. vagy 4 zenéből lett összerakva de így jobb mint bármelyik. Jól megszerkesztett számok, dallamos, hangszinek a helyén vannak, élvezhető, és H.P még jó hogy belepofázik, ettől még poénosabb az egész :D

Hegyalján voltam a koncertjükön, másnap a rockerek a Scootert dúdolták, és a koncerten a tömeg szélén ott söröztek meg rázták rá a fejüket :D Nekik is tetszett.

Jól lehet bulizni a zenéjükre! Lehet ordibálva énekelni rá:D

2012. jún. 25. 22:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!