Érdemes beiratkozni gitár tanàrhoz vagy jobb az online?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy "nevesebb" online gitáros oldalon tanulok, de szerintetek megéri pluszban még óràkat venni?nov. 19. 18:59
2/9 A kérdező kommentje:
De hatàsosabb?
nov. 19. 19:57
3/9 anonim válasza:
Ez egy csomó dologtól függ. Én például sose jártam (bár nem is vagyok nagy gitáros:D), mert tudtam magamról, hogy én az a "random felkapom és gitározom" típus vagyok, nem pedig a "kedden 4-től 6-ig" típus.
4/9 anonim válasza:
Ha úgy érzed érdemes, akkor érdemes.
Tanár egy mentor, én mikor jártam tanárhoz igazából csak konzultáltam vele. A héten gyakorolt dalokat (amiket én választottam) hoztam mindig neki és kérdeztem tőle hogy “az miért szól jól”, “azt a részt nem jól csinálom szerintem, hogy kéne?”
És tök jó volt hogy elmagyarázott nekem mindent zeneelméleti szinten és ha technikai korlátokba ütköztem segített abban mit gyakoroljak. Nekem ez a kötetlen, tantervmentes történet működött, bejött.
Zeneelméleti alapjaim már voltak azt önállóan tanultam: hangközök, kvint kör, modális skálák, magamtól jöttem rá a Jimmy Hendrix akkord stílus logikájára is… Szóval nem feltétlen szükséges a tanár egy bizonyos szintig…
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi vàlaszokat :) #4 én is így vagyok vele meg ezen az oldalon tényleg a 0-ról megy egész komoly szintekig az oktatàs igazàból csak az önszorgalmon múlik. Lehet először ezt kellene végig csinàlni és utàna mentorhoz menni ha szükséges
nov. 20. 07:12
6/9 anonim válasza:
Szerinted Hendrix hány gitárórát vett? Hallgass a füledre ha van.
7/9 A kérdező kommentje:
#6 ő asszem nem nagyon vett 😃 De van 1-2 Guitar God aki amúgy járt tanárhoz
nov. 29. 02:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!