Volt már olyan, hogy váratlanul ihletet kaptatok zenei téren?
Figyelt kérdés
Nincs zenei múltam, de az utóbbi időben tapasztaltam, hogy komplett zenék álltak össze a fejemben, sok zenét hallgatok, lehet ez az oka.2021. jún. 8. 18:10
1/2 anonim válasza:
Én gitár riffeket szoktam kitalálni, általában csak random jönnek percekkel azután, hogy felébredek. Nem tudok gitározni, szóval nagy csalódás, hogy nem tudom megvalósítani. :/
2/2 anonim válasza:
Hogyne lenne?! Van, hogy a buszon jut eszembe valami, ilyenkor megpróbálom fejben tartani, leszállok, keresek egy csendes utcát és ráéneklem (vagy dúdolom) a telefonra. Ha valaki észrevesz az ablakból, tuti zizzentnek tart, de nem számít: még mindig jobb, mint ha hazaérés előtt elfelejteném. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!