Miért lett divat a Super Juniort utálni?
Shindongnak voltak fatphobic és egyéb esetlen megjegyzései nők felé, Donghae pedig culture appropriation miatt volt már kritizálva. Kangin se volt egy patyolat ember, de őróla már úgyse beszélünk, mert nem a suju tagja már. Úgyhogy én ezek fényében megértem, ha valaki nem kedveli őket, de a disbandelős idióták menjenek már oda ahova gondolom. Kritizálni lehet a suju tagokat, de utálkozni nem szép.
4 éve vagyok ELF egyébként.
Azért mert mindig a BTS van felhozva alanynak, most ha nekik jött a siker akkor nekik, mindig úgy állítjátok be hogy a BTS a hibás amiért a többi banda nem olyan híres. Miért? Adjatok erre valami diplomatikus és okos magyarázatot.
És mindenki jól tudja hogy nem szentek, legalábbis én azon rajongók közé tartozom akik tudják hogy vannak hibáik (valamelyikről lehet jó ha nem is tudunk)
És az meg nem a fiúk hibája hogy a HYBE lefizeti a Dispatchot hogy semmi ne szivárogjon ki róluk,ezt a jó fiú és ártatlan imidzset a cég erőlteti rájuk..vagy csak nagyon vigyáznak a szájukra meg arra amit csinálnak egész karrierjük alatt mert tudják mivel kellene szembe nézniük. Csak ennyit akartam:)
#21, hát igen, a Shindong ügy tényleg elég gáz, főleg, hogy őt is rengeteget bántják a súlya miatt, szóval nagyon nem szép, hogy pont ő mond ilyeneket. És igen, Kangin sem volt piskóta az ittas vezetéses botrányaival, de ahogy te is mondod, ő már nem tag, szóval mindegy. Én sem értem, minek kell egy banda feloszlását kívánni emiatt, ha nekem nem tetszik valami, nem szimpi valaki, azt egyszerűen figyelmen kívül hagyom és nem fogom az energiámat abba fektetni, hogy ilyen szinten kifejezzem az utálatomat irányába.
#22 igazad van teljes mértékben, és nem is a fiúk ellen irányult az, amit mondtam (vagy legalábbis nem így szerettem volna, bocsánat, ha rosszul fejeztem ki magam), hanem inkább az egyes rajongók mentalitására.
amúgy tök jó ha én nem írok (fő boss) akkor TI akkor is kötekedtek még a saját fajtátokkal is... basszus... azért ez elgondolkodtató hogy nem is arról van szó hogy valaki ezt a dolgot nem szereti hanem arról ha valaki kőkeményen nem azt mormolja amit te akkor az már ellenség és el kell pusztítani!!! :DDDD igazából még egyet is érthettek sőt lehet ugyan azt gondoljátok de ha valami olyant mondasz ami picit is sérti a buborék világot akkor
hello my name is inigo montoya! prepare to die!
de válaszolva a kérdésre! abszolút nem tudok rolúúúk sokat csak hogy léteznek meg ugye abban a koméia showban szoktak bent lenni
a meglátásom az habár nem tok róluk semmit
ugye ők már egy másik korosztály nem kis tinik akik mindenkinek meg akarnak felelni van saját egzisztenciájuk emiatt is jobban felvállalhatják a nem tetszésüket és valószínűleg sokakat ez zavar!
azaz "mi az hogy ő ehet zsíros kenyeret de én nem!!!???"
itt van pl heechul akit folyton szívatnak hogy egy nála sokkal fiatalkabb lányt kurogat valszeg nem támogatják még csapaton belül sem még jó hogy nem mert nem normális főleg a koreai társadalomban ahol a kor nagyon de nagyon sokat számít
azaz hozzák ezt a kritikus bíró szerepet amit hát a 40-es korosztály csinál mindenhol azaz habár kpop idolok de normális emberként viselkednek a kamera előtt is amit meg az idolok 90%-a nem tud nem tehet meg nem is akar mert vége a karrierjének
Hát szia kedves "fő boss" régen "láttalak" már itt. :D
Szerintem egy teljesen kulturált eszmecserét folytattunk itt, attól, hogy mindannyian kpop fanok vagyunk, nem kell mindenben teljesen egyetértenünk. Véleményem szerint nem volt itt veszekedés, vagy ilyesmi.
Abban igazat adok neked (és egyébként az előtted szóló #23-as válaszolónak) is, hogy nyilván sokaknak nem tetszik az, hogy felvállalják a véleményüket bizonyos dolgokról.
A Heechulékkal kapcsolatos véleményeddel pedig még mindig nem tudok egyetérteni. Miért ne lenne normális az ő párkapcsolatuk? Mindketten felnőtt emberek és azért ez a korkülönbség nem olyan vészesen sok, Heechul meg abszolút nem látszik annyinak, amennyi, szerintem szépen mutatnak együtt Momoval. Azt meg nem tudom, honnan veszed, hogy nem támogatják csapaton belül sem.
De azt nem bírod megérteni hogy qurvára nem számit hogy mennyinek is néz ki mert nem az vagy aminek be mondod magadat!
Biológia meg másíthatatlan biológia!
Én tapasztalatokból beszélek mert nagyon sok ilyent láttam a környezetemben ahol 10+ kor különbség van ez általában 4 évig szokott működni utána jon a biológia…!
Hiába néz ki heechul bármennyinek is mikor belül a belső szervezete nem az…
Azért mert valaki felnőtt ja akkor lényegeben a 18 eves csajszi meg a 60 eves öregember is normális ugye? Instan volt anno egy kőgazdag öregember valami 65 eves volt de 20 eves csaja volt neki… igaz az öreg szépen tartotta magát de mint egy nagyon jó korabeli na most mindketten felnőttek de akkor ez normális?
Hagyjuk jó… fordítva kiátkozzák az emberekből még az életet is… amikor a nő pl 40-50 a srac meg 18-20
Meg nem is Arábiában kell mérni a normal írást ahol 13 eves kislánynak 40 éves ura van mert teljesen legális és társadalmilag elfogadott! Hanem Koreában ahol nincsenek nagy korkulonbsegek a társadalomi normákban… ez legyen a normális ahol van az épp aktuális dolog nem pedig ami szaúdi Arábiában
Pl jó par csapat th is múltkor viccelődött rajta hogy ugye ide nem fogja hozni a barátnőjét
És persze hogy regen láttál… tudod van egy ténylegesen életem amit a virus helyzet szépen le degradált… sajnos nincs idom egésznap minden kérdés alatt nyomni a pénisz tisztítást 😂😅 Bocsi csak hát tod itt elvileg vannak nagy menő alakok akik konkrét vállalkozásokat mentettek meg de egésznap itt vannak…
A lényeg a lényeg lényegeben egyet értesz velem sőt szerintem mindenki csak hat akkor is megy a lepontozás!
Amúgy az mióta nem veszekedés hogy minden oldalon megkered az embereket higy ne veszekedjenek?????? Csak kérdem
“Jajj ne kezdjünk el veszekedni, légyszi. :D”
“ Jajj a veszekedést most hagyjátok abba. Nem hiszem el, hogy minden kpopos kérdésnél ezt kell csinálni.”
“ 17, de rohadtul zavar, de úgy vélem, nem érdemes leállni vitázni velük. Ignorálni kell és bejelenteni”
Ezt most nem kotekedesbol másoltam be de azért kérlek nem kell hazudni nem kell kamuzni és nem kell ennyire fake-nek lenni…
Te magad ismerted el hogy egymás vérét szívják nélkülem is…
És ez nem mondhatni kulturaltnak kb mint Jakab Péter beszédjei… a fejeben azok is kulturált eszmecsere…
Szintén Jakab Péter: felmutat piros kártyát, egy zacskó krumplit mutat fel, bevásárol a tescoba majd felmutassa
#29 te azt írtad, hogy:
"amúgy tök jó ha én nem írok (fő boss) akkor TI akkor is kötekedtek még a saját fajtátokkal is..."
Nem mi kpop fanok veszekedtünk egymással, hanem volt egy magadfajta troll, aki vitát akart itt generálni, de az ő válaszait már szerencsére törölték.
A többi agymenésedre meg nem vagyok hajlandó reagálni, egyszerűen nem tartozik ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!