Miért lett divat a Super Juniort utálni?
#13 neked komolyan ennyi eszed van?
Milyen ázsiai zenék vannak a kpop-on kívül?
Ez kb olyan mintha azt kérdeznéd, hogy milyen amcsi zenék vannak a hip-hop-on kívül. Remélem, h ez nem volt komoly kérdés. XD
Ha meg mégis, akkor felvilágosítalak, hogy nem kizárólag koreaiak élnek Ázsiában. Ergó máris nem csak a kpop számít ázsiai zenének. De ha ezt komolyan magyarázni kell, akkor neked orvos kell.
De az egyszerűség kedvéért elmondom, hogy van ott is metál, rock, hip-hop, klasszikus és minden féle zene stílus, ugyanúgy mint nyugaton. És mindez nemzetenként, országonként is változik. Komolyan, mintha egy ovodásnak magyaráznék XD
13-as
azért mert valamit te nem ismersz, az nem azt jelenti, hogy nincs is.
Én egyet tudok érteni a BTS-es kommenttel. Érthető, hogy ők jobban megfelelnek a mai tinik értékrendjének, hiszen mindenkit elfogadnak, támogatják az LGBTQ közösséget, sosem volt semmi botrányuk, mindig kedvesek udvariasak és tökéletesek, kb. szentnek vannak beállítva. A Suju meg nem ilyen. De legalább láttuk az emberi oldalukat ezzel, ők is hibáznak, hoznak rossz döntéseket, kimondanak olyan dolgokat, amiket nem kéne, stb... ettől még nem lesznek automatikusan rossz emberek, és még ha nem is értünk egyet valamivel, amit csinálnak vagy mondanak, a zenei munkásságukat mindenképp el lehet ismerni, nem kell automatikusan azt akarni, hogy feloszoljanak. Nem értem ezt a mentalitást, hogyha nem értenek egyet valamivel (legyen szó az élet bármely területéről) azt egyből betiltani, vagy elhallgattatni akarják.
Jajj bocsi a kisregényért amúgy, és ez egyáltalán nem a BTS ellen irányult, mielőtt bárki azt hinné, én is szeretem és hallgatom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!