Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért lett divat a Super...

Miért lett divat a Super Juniort utálni?

Figyelt kérdés
Egyre többet látom Tiktokon, hogy egyes k-pop fanok(?) azt akarják, hogy a Suju feloszoljon. Ennek van valami különösebb oka, csináltak valamit a tagok, amiről lemaradtam, vagy szimplán böki egyesek csőrét, hogy ilyen régóta sikeresek?

2021. jún. 7. 22:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
82%

#13 neked komolyan ennyi eszed van?

Milyen ázsiai zenék vannak a kpop-on kívül?

Ez kb olyan mintha azt kérdeznéd, hogy milyen amcsi zenék vannak a hip-hop-on kívül. Remélem, h ez nem volt komoly kérdés. XD

Ha meg mégis, akkor felvilágosítalak, hogy nem kizárólag koreaiak élnek Ázsiában. Ergó máris nem csak a kpop számít ázsiai zenének. De ha ezt komolyan magyarázni kell, akkor neked orvos kell.

De az egyszerűség kedvéért elmondom, hogy van ott is metál, rock, hip-hop, klasszikus és minden féle zene stílus, ugyanúgy mint nyugaton. És mindez nemzetenként, országonként is változik. Komolyan, mintha egy ovodásnak magyaráznék XD

2021. jún. 8. 19:21
 12/33 anonim ***** válasza:
82%

13-as

azért mert valamit te nem ismersz, az nem azt jelenti, hogy nincs is.

2021. jún. 8. 19:22
 13/33 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, nem hiszem el, hogy téged nem zavar, ha valaki idejön egy olyan kérdés alá, amit nem is ért és széttrollkodja azt. Gondolom olyanoktól szerettél volna választ kapni, akik tudják miről van szó, és nem az ilyen #1 válaszoló féléktől, akik kizárólag azért írnak, h másokat felidegesítsenek és kifejezzék utálatukat és műveletlenségüket.
2021. jún. 8. 19:24
 14/33 A kérdező kommentje:
#17, de rohadtul zavar, de úgy vélem, nem érdemes leállni vitázni velük. Ignorálni kell és bejelenteni, hogy "ez a válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar", aztán hátha lesz valami. Meggyőzni úgy sem lehet őket, azt élvezik, ha kötekedhetnek. Először kedves voltam, most már szimplán ignorálom azt a válaszolót. Teljes mértékben igazat adok neked amúgy, de nem érdemes vitába szállni velük, semmi értelme. :(
2021. jún. 8. 19:32
 15/33 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen igazad van, én is csak ignorálni fogom :)
2021. jún. 8. 19:39
 16/33 anonim ***** válasza:
0%
4: Mert talán nem tilos...
2021. jún. 8. 20:56
 17/33 anonim ***** válasza:
74%
Lehet h nem tilos, de értelme sincs. Az asztalra szarni sem tilos, de furcsán hat. XD
2021. jún. 8. 21:21
 18/33 anonim ***** válasza:
51%
Na a BTS-t hagyjátok ki ebből.
2021. jún. 9. 07:26
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Miért is?
2021. jún. 9. 07:55
 20/33 A kérdező kommentje:

Én egyet tudok érteni a BTS-es kommenttel. Érthető, hogy ők jobban megfelelnek a mai tinik értékrendjének, hiszen mindenkit elfogadnak, támogatják az LGBTQ közösséget, sosem volt semmi botrányuk, mindig kedvesek udvariasak és tökéletesek, kb. szentnek vannak beállítva. A Suju meg nem ilyen. De legalább láttuk az emberi oldalukat ezzel, ők is hibáznak, hoznak rossz döntéseket, kimondanak olyan dolgokat, amiket nem kéne, stb... ettől még nem lesznek automatikusan rossz emberek, és még ha nem is értünk egyet valamivel, amit csinálnak vagy mondanak, a zenei munkásságukat mindenképp el lehet ismerni, nem kell automatikusan azt akarni, hogy feloszoljanak. Nem értem ezt a mentalitást, hogyha nem értenek egyet valamivel (legyen szó az élet bármely területéről) azt egyből betiltani, vagy elhallgattatni akarják.

Jajj bocsi a kisregényért amúgy, és ez egyáltalán nem a BTS ellen irányult, mielőtt bárki azt hinné, én is szeretem és hallgatom őket.

2021. jún. 9. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!