Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért lett divat a Super...

Miért lett divat a Super Juniort utálni?

Figyelt kérdés
Egyre többet látom Tiktokon, hogy egyes k-pop fanok(?) azt akarják, hogy a Suju feloszoljon. Ennek van valami különösebb oka, csináltak valamit a tagok, amiről lemaradtam, vagy szimplán böki egyesek csőrét, hogy ilyen régóta sikeresek?

2021. jún. 7. 22:30
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
#1, igazából a k-pop fanoknak szántam a kérdést elsősorban, kifejezetten az érdekelne, hogy kpopper körökben miért utálják a Super Junior nevű bandát mostanság. De amúgy köszi, hogy leírtad a véleményed, szép estét. :)
2021. jún. 7. 22:39
 2/33 anonim ***** válasza:
83%

Én nem tudok semmi különösebb okról. Én személyszerint szeretem a Super Juniort, viszont a Tiktok-ot rühellem. Mindig ott terjed a szenny. Ott hallottam először, hogy a Mamamoo feloszlását akarják, meg a (G)I-dle-ét. Nem kell vele foglalkozni, nem a kis 10 éves tiktokosok fogják eldönteni, hogy feloszlik-e egy banda ami már 15+ éve ott van az iparban. Már akkor ott voltak, amikor a legtöbb ilyen tiktokos nyomoronc meg sem született.

Én nem aggódnék ezen. A Mamamoo sem oszlott fel akármennyire is szerették volna. Nem kell félteni az együtteseket unatkozó tiniktől.

#1 az ilyeneket meg nem értem, amikor nem is neki szól a kérdés minek pofázik bele. Utálod az ázsiai zenéket? Te aztán tájékozott lehetsz istenem. Neked mit fed az, h ázsia zene? Mert marha sok féle stílus van ám ott is. Rock, metál, pop, hip-hop minden. Ha meg azért nem szereted, mert ázsiai az meg csak szimplán rasszizmus. Úgyh jobban tetted volna ha csöndben maradsz.

2021. jún. 8. 01:31
 3/33 anonim ***** válasza:
10%
Én nem utálom, szimplán mert azt se tudom ki az.
2021. jún. 8. 08:24
 4/33 anonim ***** válasza:
73%
#4 akkor meg minek kommentelsz? XD
2021. jún. 8. 13:05
 5/33 A kérdező kommentje:

Jajj ne kezdjünk el veszekedni, légyszi. :D

#3 akkor jó, mert én sem hallottam semmiről, azt hittem le vagyok maradva valamiről. Amúgy nem aggódom én sem, csak meglepődtem kissé.

#4, nem ki, hanem kik, ugyanis egy dél-koreai fiúbandáról van szó. :) Lehet, hogy nem voltam egyértelmű a kérdés kiírásánál, ugyanis azt szerettem volna, ha olyanok írnak, akik képben vannak a témával.

2021. jún. 8. 13:40
 6/33 anonim ***** válasza:
72%

Nem utálja de azért először oda írta hogy “én utálom az ázsiai zenéket"

DÖNTS MÁR EL AKKOR MIVAN EMBER XDD

2021. jún. 8. 14:54
 7/33 anonim ***** válasza:
19%

Én nem szeretem a Super Juniort, nem szimpik a tagok, egyszerűen az egész csapatot utálom. Egyértelműen ezt nem csak hasból mondom, mert van rá okom is.

Ha tudsz angolul akkor tessék:

[link]

Nem kívánom a feloszlásuk, mivel szerencsére az SM úgyis már bedugta őket a pincébe.

2021. jún. 8. 17:33
 8/33 anonim ***** válasza:
88%
#9 én azt nem értem, hogy mit értesz ázsiai zenék alatt. Mert ugyanis nem csak a kpop az ázsiai zene. Sztem te azt hiszed, hogy minden ázsiai zene ugyanolyan. Ebben pedig nagyon tévedsz.
2021. jún. 8. 17:53
 9/33 anonim ***** válasza:
45%
Lehet h az a baj Super Juniorral, hogy nem ők a BTS XD
2021. jún. 8. 17:56
 10/33 A kérdező kommentje:

Jajj a veszekedést most hagyjátok abba. Nem hiszem el, hogy minden kpopos kérdésnél ezt kell csinálni.

#10, köszi a választ. Ezek között van néhány valóban jogos kritika, viszont a legtöbbje csak ostoba hópihéskedés. Ilyen dolgokat szerintem az összes idolról elő lehetne szedni, mindenki kerül kisebb-nagyobb botrányokba. Ettől függetlenül én szeretem a zenéiket, és a tagok is szimpik. Ne felejtsük el, hogy ők is csak emberek, mondhatnak, vagy csinálhatnak dolgokat, amivel nem feltétlenül értünk egyet, ettől még nem kell őket utálni.

#12, hhmmm... ebben is van valami. :D

2021. jún. 8. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!