Szerintetek mekkora népszerűségre tehet szert egy újonnan induló magyar metál zenekar?
Distrokiden ki a tököm fogja hallgatni? :D Rendes kiadót kell keresni akik kiadják fizikailag is (mondok egyet: metal.hu), aztán feltolni minden normális helyre ahol az emberek zenét hallgatnak (spotify, youtube music, deezer, stb). Ha tényleg igazi stúdiója van apádnak akkor talán 1 gonddal kevesebb, de azért nem vagyok én olyan biztos annak a stúdiónak a minőségében... :D Backing trackel koncertezni pedig elég gáz lenne teszem azt dobos nélkül, vagy ha a másik gitár menne úgy, vagy valami... Nem is lenne igazán élő. Aztán azt se felejtsük el, hogy koncerteket nem vágnak csak úgy hozzátok, hanem azért is fizetni kell. Helyet nem írok üzletrontás miatt, de ismerek egy pesti klubot, ami extrém kicsi, alig fér el 100 ember, de 300 ezer ha ki akarod bérelni egy estére. Ha a vendégek eleget fogyasztanak aznap este akkor visszakapjátok a 300-at, de ha nem jönnek el elegen, vagy pár sörrel kevesebbet isznak a kelleténél, benyelik a 300k-t. És ez csak 1 koncert. Nagyobb külföldi banda elé befizetni magatokat még drágább.
Nem genyóskodok, csak otthon vagyok ebben a közegben, és tudom hogy megy ez. Nem leszel 2 hónap alatt ismert. Hosszú évekbe telik, és nagyon sok pénzbe. Nem túl nagy a magyar piac, ennyit bírt el.
#7 Úristen... A DistroKid-en természetesen nem lehet meghallgatni, de az az oldal nem is erre való... Feltöltik youtube-ra, spotify-ra, mindenhova. Fizikális megjelenése nem lesz, de arra nincs is feltétlen szükség. Apa révén van pár ismerős emberke a zene világából, úgyhogy a bulikkal sem lesz gond.
Én sem akarok gyenyóskodni, csak hülyeségeket írsz.:D
És mi értelme előfizetni rá, ha te is feltöltheted? Semmi.
Nem fogjuk megérteni egymást, majd az idő eldönti melyikünknek lesz igaza. Jöhetnek majd az update-ek a kérdéshez. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!