Miben rejlik a Leander Hills zenekar népszerűsége?
Én például azt hogy a zenének van egy laza eleje egy ütős durva közepe és egy szép vége. Jó a szöveg mond valamit és nem a semmiről beszél. Leander hangja elképesztően jó ! Nagyon őszinte zenekar és nem műanyag az egész. A srácok rengetegszer elmondják hogy ők mindig hűek magukhoz. A másik pedig hogy nagyon rendesek olyan spontán emberek hogy az valami hihetetlen. Tavaly úgy adták be a dalukat a Dalra hogy egy nappal a határ idő előtt idén pedig bár írtak egy dalt a Dalra aztán egy másikat adtak be. :D
Nagyon szeretem őket. Nem csak zenélnek mesélnek is! Én gyakran hallgatom őket rossz napjaimon egy fajta menedéket nyújtanak. HA csöndben hallgatod és figyeled a zenét az is jó de ha tombolsz rá az is. Egy olyan együttes akiket bármikor tudsz hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!