Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért emelik a magasba a...

Miért emelik a magasba a kezüket az emberek a koncerteken?

Figyelt kérdés
Miért kell magasba tartani,és ugrálni?Nem lenne elég simán leülni és hallgatni,vagy normálisan táncolni?

2021. jún. 5. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ülve színházban, operaházban szokták élvezni az előadást. Koncerten meg így, bár ez attól is függ, milyen koncertre gondolsz, de feltételezem rock. Az emberek olyankor szeretnek vadulni, szabadnak érezni magukat.
2021. jún. 5. 10:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert ugrálni jó,olyankor felszabadult az ember.Te csak maradj az operánál.
2021. jún. 5. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos így adják ki a gőzt meg miegymás. Én se értem,de nem vagyunk egyformák. Én metal koncerten is csak "chillezek" lehetőleg teraszt választok és nézem őket,a zene miatt vagyok ott nem pedig azért hogy tomboljak
2021. jún. 5. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az előadónak szól részben. Onnan a színpadról jó látni,hogy egységesen mozdul a tömeg,látványosan élvezik a zenét.
2021. jún. 6. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!