Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van itt olyan, aki dolgozott...

Van itt olyan, aki dolgozott már koncerteken ? Mármint olyan, aki a jegyeket ellenőrzi ? Vagy biztonsági ember mondjuk... Ilyesmi.

Figyelt kérdés

Szigeteken, koncerttermekben, stadionokban, fesztiválokon stb...

Hogyan kerültetek be oda őrnek, jegyellenőrnek ?

Mi volt a feladatotok amire figyelnetek kellett ?

Mit csináltatok azzal akinek nem volt belépője ?

Közvetlen a bejáratnál van ellenőrzés, vagy a buli közben is ? (Mármint a bejáratnál csak észre lehet venni, hogy kinek van jegye-belépője és kinek nincs, de ha vlki pl beszökik azzal mi van ?)

Sok ilyen helyen nem voltam még csak 1-2őn, de azok nem voltak olyan "nagy" szórakozó helyek.

Itt a nagyobb kaliberű bulikra vagyok kíváncsi, hogy ott hogyan működnek a dolgok.

(Tehát ezt mégegyszer, hogyan lehet bekerülni ilyen helyre dolgozni ?)

Köszönöm szépen, hogy elolvastál!

Szép napot!

Reméljük hamar lecseng ez a covid, és nyitnak a szórakozóhelyek! :)

2021. ápr. 14. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:

... biztonsági őr, vagy metró ellenőr...

A BlaBla együttes írt erről egy számot.

2021. ápr. 15. 06:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Diakmunka altal voltam stadionban es fesztivalon is dolgozni. Stadionban egyszer ellenorizzuk a bejaratnal, mivel nem karszalagos bent mar nem szoktak. Vagyis debrecenben nem tudok rola.

Fesztivalon ellenorizzuk minden belepesnel, viszont ott jarnak korbe is bent a fesztival teruleten (erre van egy kulon munkakor) es probaszeruen barkit leszolithatnak, hogy mutassak meg a jegyet. Azt nem tudom, ha fesztivalon kapnak el kikell e fizetni a napijegyet, szerintem nem, de ertelem szeruen kidobnak a helyszinrol. De szeretnek ellenorizgetni, mert ha elkap egy olyat akinek nincs karszalagja azert valamennyi bonusz jar.

(Bocsi az ekezetek, esetleges elirasok miatt, telefonrol igy egyszerubb)

2021. ápr. 15. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!