Az alábbi szólógitárok közül ti melyiket vennétek meg és miért? Ártól eltekintve.
hmm hát, nehéz a választás:)
Sokan mondják ugye hogy a Cortnak milyen jó az ár/érték aránya.. De az szerintem főleg alsóbb kategóriás gitárokra vonatkozik, ennyiért én már nem vennék cortot, tehát a két Cort kiesett:D
A másik 3 pedig már tényleg igazi gitár. A Gibson ugye az Gibson, annak van egy tartása, és persze jó hangja is, de itt már inkább stílusfüggő hogy mit választasz. A Schecter egyértelműen metálhoz jobb, a Gibson pedig könnyebb rock-hoz.
Meg ha azt nézed, (jó, tudom, árat ne nézzük..) a Gibson gitárok többszörennyibe is kerülhetnek, tehát lehet hogy ez a Gibsonon belül egy alsó kategóriás gitár, míg a Schecternek ezek már a márka csúcsai, de javítsatok ki, ha hülyeséget mondok.
Amúgy, Schectert választanék, mindkettővel nagyon meg lennék elégedve, mindkettőben EMG hangszedők, csak ugye a Hellraiserben aktív, de a passzív is jó, egyedül azért választanám a Hellraisert, mert az nem floyd roseos.. de ezmár a te döntésed hogy melyik a jobb neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!