Akusztikus gitárt milyen gyakran kell hangolni?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok, most kaptam egy gitárt behangolva, de a továbbiakról nem igazán világosítottak fel. Milyen gyakran kell hangolni kb.? Továbbá mindenképpen kell hozzá hangológép? Ha igen, hol lehet olyat kapni és kb. mennyiért?
Másik kérdés: Pengetőt hol lehet kapni és mennyibe kerül?
Köszönném a válaszokat :)
2010. aug. 23. 17:55
1/4 anonim válasza:
Ha sokat játszol rajta akár naponta is, mielőtt játszani kezdenél. Ha sokat áll a sarokban anélkül hogy törődnének vele, akkorse árt behangolni mielőtt kézbe vennéd.
nem kötelező a hangoló, de hasznos. Egy jó alternatíva ez az oldal, ha mégse akarsz venni:
A pengető párszáz forint, bármelyik zeneboltban vehetsz, vagy rendelhetsz pár euroért egy tucattal e-beyről (én onnan szoktam =])
2/4 anonim válasza:
Első voltam. Azt még hozzáteszem, hogy egy idő után hallani fogod, ha hangolni kell :)
3/4 anonim válasza:
Tényleg akár naponta, az énektanár óra közben is hangolta mindig az övét, és ha van jó hallásod akkor nem kell hangológép.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2010. aug. 23. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!