Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én tartom túlértékeltnek...

Csak én tartom túlértékeltnek a Guns 'n' Roses együttest?

Figyelt kérdés

Szerintem közel sem olyan jók a számaik, mint ahogy azt egyesek mondják. Axl Rose hangja inkább libabőrokozó, mintsem szép. Slash nem is olyan szuper gitáros, ráadásul egy bunkó ember.

Bele lehet bolondulni a zenéjükbe!

2021. máj. 2. 18:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk viszonylag Laikus vagyok a témában, de sosem értem hogy amikor a legnagyobb rock gitárosokról van szó, itt miért nem említi meg senki Robert Fripp nevét...
2021. máj. 11. 15:41
 22/22 anonim ***** válasza:
15%

Úgy látom nem sikerült megérteni akkor ezek szerint...

19es.

Már többször említettem, hogy nem a technikai tudás a legfontosabb.

Írtam Malmsteen nevét, tuti mindent is le tud jászani, de olyan lélekkel mint pl Blackmore nem, se Hendrixet úgy.

Barta is jó gitáros, sokan ugyanezt mondják, hogy jó-jó, csak hiányzik a lélek a játékából, ami viszont Radicsnál és Bencsiknél megvan.

(Én azt mondom, a 3 közül Radics a legjobb, de ez mind1 is :D)

Ugyanígy sokan támadják a Black Sabbathtól a Paranoidot, a Led Zeppelintől a Whole Lotta Lovet, a Deep Purpletől a Smoke on the watert, a Gunstól a Don't cryt stb...

Hogy ezek milyen zenék már ?

0-3-5, 0-3-6-5.

Ez a nagy zene ?

A nagy Deep Purple ?

Erre mondják, hogy Úristen, ők a legjobbak ??

Igen, elmondom, így van.

Egyszerűnek hallatszik ?

Könnyű a riff, vagy csak 3 akkord az egész ?

Tehát akkor nem lehet jó ?

Ki mondja ezt ?

Mert akkor az nem ért hozzá!

A Black Night riffje milyen már ? (A szólója már más tészta ennél a számnál :D)

Nem bonyolult a riff, a szóló sem, énekelhető a szöveg, fülbemászó...

Itt ezeknél a zenéknél nem a technika a fontos.

Senki sem mondta, hogy csak az a jó gitáros aki minden technikát ismer, 800 hangot penget, bejárja az egész gitár nyakát a keze a zene alatt.

Nem...

Miért fogod rám ?

Akiket meg mondtam, azok MIND a kezdetek kezdete előtt ott voltak.

Megint nem értem, hogy mi a probléma...

Hidd el, nem a Beatles és a Rolling Stones az egyetlen és megkérdőjelezhetetlen 0 pont.

Felsoroltam sok más embert (akiket jobbank tartok személyes ízlés mellett, illetve vicces, hogy csak Beatles létezik egyeseknél) akiknek köszönhető a jó rock zene.

Neked hasonlít a Led Zeppelin stílusa a Beatleshez ?

Ég és föld a különbség.

Teljesen más zenében utaztak.

Teljesen más stílust hoztak létre.

Ha rockot említünk, és azoknak az őseit, nekem biztos, hogy nem a Beatles és a Stones jut az eszembe.

És Chuck Berry az én példám volt és szeretem is :D

És igen, kezdetleges cuccaik voltak, akár Jeff Beckéknek és Claptonéknak.

Mi itt a kérdés ?

80ban is rengeteg zenekar volt, a Guns kitűnt közüllük.

Itt ugyanez a helyzet.

Ott a 60as években is voltak jók, jobbak, és rosszak.

Ezen mit kell csodálkzoni ?

Egyenlő esélyel indultak a Beatlesék és az én általam felsoroltak, ahogy a Gunsék az ő kortársaikkal.

A kérdésedre válaszolva igen, hallgattam.

Mint ahogyan az összes olyan előadót, akit megelmítettem.

+ élő videót is, hogy lássam úgy hogyan nyomják.

És igen, tudom, hogy sokan nem képesek meghallgatni úgy a dolgokat, hogy tudjanak róla beszélni.

Szeretem a hosszú zenéket amúgy, a sok imprót, ahol meg lehet mutatni, hogy milyen tehetségesek, hogy mennyire érzik egymást, mennyire vannak összeszokva, amikor belülről nyomatják... pl a Dazed and Confused 28 perces változata is le van töltve és ma is hallgattam amíg sorban álltam (ültem :D) a hivatalban :D

Szóval ja, végig tudok nézni 2 órás koncerteket is YT-n.

2021. máj. 11. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!