De az ellenszenvet meg tudom érteni, bár én kb. csak rappet hallgatok ezer éve, de ami az elmúlt kb 8 évben felkapott főleg itthon, az tényleg gáz.
2021. máj. 1. 10:07
2/7 anonim válasza:
Csak rappet hallgatok,de amúgy mindent,de többségben rappet.
2021. máj. 1. 10:13
3/7 molnarmarcell21 válasza:
A műfajjal nincs gond, sosem a műfaj a gond :)
A gond a zenei igénytelenség és a tartalom, ami általában IQ-huszárok nulla esztétikai értékkel bíró, ugyanazokból a sablonokból álló fröcsögése.
De ugyanez igaz a popra is, szóval nem a műfaj a gond, csak meg kell találni a megfelelő előadókat. A rap annyival "rosszabb" a konformista popnál, hogy szabadszájú és alantas témákról is szól.
2021. máj. 1. 10:31
4/7 anonim válasza:
Nem a rappel van gond, hanem összességében inkább a műfaj megvalósításával. A rap/hip-hop zenék nagyrésze nagyon hasonló, főleg manapság, amolyan semmilyen, monoton, ráadásul most, hogy inkább az ilyen agyon autotune-olt rapperek a népszerűek, ez is nagyon leírja a műfajt az emberek szemében.
Teljesen egyertelmu miert utaljak sokan a rapet, de aki annyit mond hogy a rap szar, az sokat elmond az illetorol. A problema ott kezdodik hogy az emberek arcaba nyomjak az itthoni magyar "rap"-et, es a mainstream mumble rapet aminek mondanivaloja annyi h az aktualis rapper eppen hany riba.cot kurt meg. Emiatt utaljak sokan a rapet, amit meg is ertek viszont ha valaki kicsit melyebbre assa magat a temaban, megfogja erteni miert is szeretik olyan sokan ezt a mufajt.
2021. máj. 1. 22:01
7/7 anonim válasza:
Dj vagyok elsősorban Editelem a zenéket! Chopped and Screwed, Slowed stílusban ! Szóval nekem mégnehezebb a dolgom 😂 nézzetek rá a csatornámra !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!