Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nincs a legtöbb emberben...

Miért nincs a legtöbb emberben érdeklődés más zenék iránt a mainstream-en kívül?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy sokan nem is akarnak meghallgatni más fajta zenét. Már többször is próbáltam mutatni alternatívát de nem is értékelik. Csak azt szeretik amit a rádió játszik.

Van aki munkahelyen végighallgatja 5-6 alkalommal ugyanazt a sszemetet utána még otthon is vagy hazafelé ugyanazt hallgatja.

Mi baja van az embereknek? Vagy csak én vagyok olyan aki be tud fogadni más stílusokat is.

A rádióban játszott szemetet is elfogadom, csak nem szeretem mert gagyi és összecsapott, mélység nélküli lélektelen maszlag.

Nem állítottam hogy amit én hallgatok mind jó de nekem meg van az okom mit miért hallgatom.

Tudom ki énekel és mit vagy miért.

A legtöbb amit hallgatok annak van mélysége és íve. Igényesen van összerakva nem csak valami műanyag picsa vinnyogja tele zagyvaságokkal.

2021. ápr. 27. 21:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10/10

Hadd kérdezzek valamit.

Számodra mi okoz örömöt?

Válaszolj rá és aztán helyettesítsd azzal ami nekem okoz örömöt.

Ha ezzel megvagy akkor olvasd el a kommentedet és gondolkodj el rajta mi vele a baj?

Ha még mindig nem szúr szemet akkor inkább hagyd úgy mert így csak kintebb vagyunk és nem bentebb.

Segítek, a lényeg hogy bentebb legyünk.

2021. máj. 2. 21:22
 12/16 A kérdező kommentje:

'Sokak számára a zene, a rádió csak háttérzajnak kell pl munka közben, és ennél jobban nem is kíváncsiak rá."

Ezzel nem értek egyet hiszen ha csak háttérzaj lenne akkor mehetne bármi igaz?

A legtöbb munkahelyen ahol voltam eddig folyamatos vita hogy melyik csatorna vagy milyen zene szóljon.

Ha valaki Led Zeppelin-t és társait játszaná egész nap arra tuti felcsattanna a többség. Hiszen hozzá vannak szokva a hitvány szeméthez ami a rádióban megy.

Szerintem azért ez több mint háttérzaj.

2021. máj. 2. 21:26
 13/16 A kérdező kommentje:

"Valószínűleg tetszene nekik más is csak nem jön velük szembe olyan amit szeretnek, szándékosan zenét keresni meg elég nehéz"

Ez igaz lehetne ha mondjuk meg egyeznének az emberek egy lejátszási listában.

Ilyet még sosem tapasztaltam. Mert a legtöbben 'igénytelenek' izléstelenek.

Példa. Ha egy ismert előadó kevésbé ismert dalát játsszák arra a legtöbben csak úgy reagálnak hogy ez nem tetszik nekik mert viszonyítják az ismert dalhoz.

Ugyanez a baj a rádióval. A folyamatosan ismételt dalok függőséget alakítanak ki és emiatt az emberek nem képesek mást befogadni csak a becsatornázott hulladékot.

Ezek ugye kapcsolódnak a tehetség kutató show műsorokkal.

Hiszen aki ezeket a sza@rokat nézi az nagy valószínűséggel a rádióban agyonjátszott fröccsöntött műagyagot is szeretni fogja.

2021. máj. 2. 21:38
 14/16 anonim ***** válasza:
17%
Kritizalom más zenei ízlését: 🤡🤡🤡🤡
2021. máj. 3. 02:06
 15/16 A kérdező kommentje:

'Kritizalom más zenei ízlését'

Igen, és?

Pontosítva kritizálom a zeneipar termékeit.

Mi ezzel a baj?

- Ne hallgassam ha nem tetszik ugye? -

Az a baj kedves hozzászóló hogy ez nem hozzáállás és már teljesen a témán kívül vagyunk köszönhetően neked és az egysoros beszólásaidnak a fotelből.

A 'ne hallgassam ha nem tetszik'-el csak egy a baj. Hogy ha van fülem és jelen vagyok akkor nekem muszáj hallanom ami megy.

Miért is kellene hogy tetszen amit hallok?

Neked minden tetszik amit hallasz, nincs véleményed róla?

Jó lehet te inkább magadban tartod, ami a te döntésed.

Személy szerint én ezt kívánom hangoztatni hogy legyen némi ellenpólus. Ne csak elfogadjuk ami van, a meleg sz@rt.

Gondolom érdemben már nem fogsz tudni hozzászólni az elhangzottakhoz.

Ezért mondtam, inkább hagyd úgy hogy legalább visszakerüljünk nullára.

2021. máj. 3. 09:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Ezzel az a baj,hogy senkit nem érdekel egyrészt,másrészt mindenki azt hallgat amit szeretne semmi közöd hozzá 😃

Te is hallgasd ami tetszik és kész az,hogy most itt filozgatsz rajta attól ugyanúgy populáris marad és az emberek nagyrésze hallgatni fogja.

Lehet másnak meg az nem tetszene amit te hallgatsz,arról is írjunk ki egy kérdést,hogy milyen rossz hogy lehet ezt hallgatni?🤦🏽‍♀️

2021. máj. 3. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!