A koncert nem más mint emberek találkozója, hasonló érdeklődéssel, zene aláfestésben?
Nem. Az emberek találkozója hasonló zenei érdeklődéssel, ahol fellép az előadó, akit kedvelnek. Vagy csak simán be... ittasodnak.
Más az, ha elmegyek egy buliba, ahol ízlésemnek megfelelő játszanak, és más elmenni a kedvenc előadód koncertjére. Az egy mérföldekkel nagyobb élmény.
Embere válogatja.
Nekem egyáltalán nem azt jelenti egy koncert, hogy kivel találkoz(hat)ok....
Az előadó és a zene az ami odavisz.
Szerinted foglalkozom azzal, hogy a mellettem ülőnek milyen az érdeklődése? :/
Ahogy előttem írták, emberenként változhat, hogy ki pontosan miért megy koncertre, de úgy általánosságban nem.
Én személy szerint koncerten a többi embert amolyan mellékhatásként élem meg, mivel szorongok tömegben, és nem szeretem a köznapi szocializációt (meg igényem se nagyon van rá). Nem azt mondom, néha tud jó lenni másokon is ugyanazt az élvezetet, meg lelkesedést látni, amit én is épp megélek, meg pl. egy bulisabb metál koncerten a pogót is tudom élvezni, mikor olyan kedvemben vagyok, de kb. ennyi nálam a pozitív emberi faktor egy koncertnél, amúgy 100%-ban a zenéért, meg a show-ért megyek oda, egyáltalán nem mondanám "találkozónak" semmilyen értelemben.
(Amúgy te egész véletlenül nem a metálos családi kapcsolatos kérdező vagy? Azt hittem, hogy a "dögölj meg" után simán bannolnak. Ha nem te vagy az, akkor ez a zárójeles rész tárgytalan.)
Szerintem az előadót élőben látni-hallani; a koncertélményért mennek elsőként.
Inkább összegyűlése tehát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!