Spotify vagy Deezer a jobb?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy zenei streaming-re előfizetni. Mivel Telenoros vagyok van My Musicom ahol korlátlanul tudok zenét hallgatni, úgy hogy a netemet nem szívja.De sok a reklám, szinte minden zene után. Viszont egyik ismerősöm azt mondja a Spoty jobb. Melyiket érdemesebb használni? Melyik az ahol veszteségmentesen hallgathatóak a zenék?2021. ápr. 19. 12:02
2/14 anonim válasza:
Nekem a Spotify prémium nagyon bejött, szóval én is arra szavazok!
3/14 anonim válasza:
Én spotify-t használok már 4 éve, teljesen meg vagyok elégedve vele, teljesen jó a minőség.
Ezt olvasd el, egész jól összefoglalja a dolgokat, azóta persze változhatott a felállás!
4/14 anonim válasza:
3-mas vagyok, elfelejtettem, hogy én is Prémiumos, tehát előfizető vagyok!
5/14 A kérdező kommentje:
1-es milyen szavazás?
2021. ápr. 19. 13:22
6/14 anonim válasza:
Sosem streameltem zenét, lúzer dolognak tartom. Ami tetszik töltsd le, és hallgasd telódon.
7/14 A kérdező kommentje:
Lehet lúzer dolognak tartod, de az, hogy teltöltöd mások tulajdonást, ezzel te meglopod az előadót. Én inkább streamelem ezzel támogatom az előadókat mint ellopjam más szelelmi tulajdonát. Na ez lúzer dolog.
2021. ápr. 20. 22:53
8/14 anonim válasza:
Nem az előadót fogod támogatni, hanem a kiadót meg a streaming service-t, másrészről pedig a letöltés mióta ingyenes? Én felmegyek a beatport-ra, és megveszem ott ami tetszik.
9/14 anonim válasza:
Tidal a 'veszteségmentes'. Én Youtube Musicot használom, szerintem jobb mint a spoti, minőség rosszabb
10/14 A kérdező kommentje:
YouTube hangban silány minőségű sajnos.
2021. ápr. 22. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!