Mit szoktam hallani a Deezer-ön és a Spotify-on?
A Spotify-on egyszer kipróbáltam a prémiumot. Letelt a három hónap. Azt szokta mondogatni, hogy "Fontolgatod, hogy visszatért a prémiumhoz?" Ha tudnék a Spotify kérdésére válaszolni, akkor azt válaszolnám neki, hogy nem fontolgatom. Anyukám dönti el, hogy mire akar előfizetni, s nem én. A Spotify valami Peter nevű fickót szokott mondogatni. Szerintem az a Peter nevű fickó, aki többször átugrotta már az ugrókötelét, ő is szívesen hallgatna olyan zenét, ami nem elérhető a Spotify-on (amit még Prémium előfizetők sem tudnak hallgatni). A Spotify azt nem mondja be, hogy mi a teendő akkor, ha valakinek nincs bankszámlája, vagy a Spotify-on elérhetetlen zenét akar hallgatni. Nézzenek ide:
Ezt a Kápa lemezt nemhogy letölteni, de még kapni sem lehet. A Deezer reklámja angol nyelvű. A Deezer-ön mindig ugyanaz a reklám szokott menni. Nem tudom, hogy a Deezer mit reklámoz, ugyanis az angolok nem úgy írják le a szavakat, ahogy ejtik.
Mi a kérdés? Mindkettőn az érhető el amit a hanganyag jogtulajdonosa elérhetővé tesz.
Mind a 2 azt reklámozza hogy fizess elő mert milyen jó lesz neked.
Ha előfizetnék a prémiumra, azzal nem magamnak okoznék örömet, hanem annak a kereskedelmi banknak (CIB, Raiffeisen, UniCredit), ahol a számlámat nyitnám, ugyanis a prémiumra csak internetkártyával lehet előfizetni.
Nekem akkor lenne jó, ha ezt az egész bakelit katalógust meg tudnám szerezni:
(Az mindegy lenne, hogy a YouTube-ról kellene letöltenem, vagy a vaterán kéne megvennem, de még akkor is annak örülnék, hogy egyáltalán hozzá tudok férni a ZENEMOZAIK bakelit katalógusában levő albumokhoz)
Sem a Deezer, sem a Spotify kedvéért nem akarok bankszámlát nyitni. A Deezer reklámját csak az érti, aki tud angolul.
Értem. Sajnos ez ilyen. Mint mondtam csak azt tudod itt hallgatni amit az általad linkelt albumok jogtulajdonosai engednek.
Deezer reklám kb ugyanaz mint Spotify. Mármint a lényege ugyanaz.
A Deezer reklám innen meghallgatható:
Kénytelen voltam hibásan leírni, hogy a kommentet el tudjam küldeni.
Hány éves vagy, hogy nincs számlád?
Amúgy természetesen nem kötelező semmiért sem előfizetni, ha nem akarsz.
Amúgy van lehetőség meghallgatni az albumokat, ha felmész az előadó profiljára és ott rányomsz az "Diszkográfia megtekintése" gombra.
Pl. [link] (ha picit lejebb görgetsz ott lesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!