Örülök 30as válaszoló hogy te az összes koreai előadót ismered, ha már itt írtad, hogy 99%. Tényleg le a kalappal elötted nagyra tartalak mert amúgy 4 éve hallgatok kpopot de meg én se ismerem az összeset😁🤡.
2021. ápr. 25. 17:14
32/61 anonim válasza:
De mondtam menj a zene tanárhoz a suliban biztos hogy van
2021. ápr. 25. 21:41
33/61 anonim válasza:
Szebben nem is lehetett volna válaszolni biztos intelligens ember lehetsz. El kell keserítselek nincs ének tanár a középsulimban. De tulajdonképpen nem tudom miért te vagy felháborodva miközben nem ismersz minden koreai előadót és én csak ezt közöltem veled🙃
2021. ápr. 25. 22:24
34/61 anonim válasza:
És minek pazaroljam azzal az időmet hogy megkérdezem egy tanártól fel se hoztam, hogy esetleg nincs jó hangja. Majd én eltudom dönteni, hogy nekem kinek a hangja tetszik jobban köszi. Miért nem lehet elfogadni, hogy más zenei ízlésem és mást szeretek jobban. Még jó, hogy nem mondod meg mikor mit csináljak.
2021. ápr. 25. 22:30
35/61 anonim válasza:
34 alapból hogyan tudsz erről pofázni miközben nagyon sok nem kpop énekes van koreában ugye tudod hogy a jazz és a rock szintén nagyon megy koreában is de azokat nem reklámozzák ezerrel! és én csak a kpop énekesekre értettem mert nem tehetség alapján választják be őket!
és látod most meg ezzel jössz 35!!! neked tetszik! oké ez le vanszarva eddig arról volt a vita hogy objektívan ki a jobb most meg már át akarod vinni egyéni ízlésbe?! igen látom intelligens vagy te mert amint érzed hogy vesztésre állsz akkor gyorsan el lehetetleníted a vitát és msába kezdesz bele!
senki sem mondta mit szeres ":D a vitát meg nem kell el vinni
azért nem kérdezed meg ének tanártól mert félsz a választól ilyen egyszerű
de akkor szolj valamelyik ismerösődnek aki nem szakmás suliba jár... ":D ilyen egyszerű :P
2021. ápr. 25. 22:45
36/61 anonim válasza:
Mivan ember én csak az előző 3 kommentet írtam a többi nem én voltam🤦🏻♀️ képzeld el hallgatok krockot tisztában vagyok vele mik vannak ott, de az, hogy nem tehetség alapján? Nagyon jól tudnak táncolni és énekelnek is. Lehet neked nem tetszik de nekem attól meg tetszhet nekem sem az összes jön be de az, hogy tehetségtelen hülyeség... Te meg minek erőlteted rám ezt a tanáros dolgot basszus kérdezz meg te egy tanárt engem ezt pont nem érdekel. Még is sok ember szereti kpopot Magyaországon most azt, hogy kinek a jobb hangja nem tudom, de azért Hwasa hangja pl nagyon szép nem véletlen szeretik annyira azt a nőt. Én nem vitát akarok ebből szülni szimplán csak, ha azokat a dolgokat piszkálják amit én szeretek akkor nyílván megmondom a véleményem.
2021. ápr. 25. 23:00
37/61 anonim válasza:
Küldök Hwasa hangjáról egy videót nem kötelező megnézned, de ha erre azt mondod, hogy tehetségtelen akkor arra már nem tudok mit mondani. [link]
2021. ápr. 25. 23:13
38/61 anonim válasza:
38 nem rossz de lehet benne hallani komoly hibákat! ja és úgy hogy studió munka! vidd el ének tanárhoz mondom! ugyan azt fogja mondani mint én mert van hallása valószínűleg! amúgy a tehetség itt kezdődik
mondom nem egyéni ízlésről beszélek te degi hanem objektív ének tudásról!!! ezt értsd meg neked lehet hwasa a legjobb énekes de ettől még hwasa nem lesz az! ugyan az mint ha valaki szerelmes valakibe! számára a legszebb lesz de ettől függetlenül nem biztos hogy ő lesz a legszebb
2021. ápr. 26. 00:47
39/61 anonim válasza:
attól mert hangosabban mondod hogy a kpop zeneileg jobb attól még nem lesz az! a te ízlésed itt le vanszarva ahogy az enyém is itt az igazság és a valóság van
2021. ápr. 26. 00:48
40/61 anonim válasza:
Nem Hwasa a kedvencem és nem is a legjobb szimplán egy példát hoztam föl ha már irtad, hogy nem tehetségesek. A másik minek szóljak más embernek, hogy kérdezze meg a tanárát nem fogod fel, hogy másokat ezzel nem fogok terhelni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!