Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a legjobb entertainment?

Melyik a legjobb entertainment?

Figyelt kérdés
nagyon szeretnék idol lenni csak nemtom hogy a JYP e a legjobb választás....

2020. máj. 6. 18:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%

A JYP a legjobb,állítólag nagyon családias.

Az SM úgy bánik az idolokkal kb mint a kutyával. Egyébként erről magyarul is lehet cikket találni,hogy ott mennyi botrány volt mar.

A YG pedig közepes.

2020. máj. 6. 18:41
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Az első jól mondja. Viszont ne haragudj, de annak az esélye, hogy te magyarként idol legyél dél-koreában a nullával egyenlő. Kivéve, ha mondjuk fél ázsiai vagy és tényleg kiemelkedően tehetséges.

Mi lenne, ha inkább csatlakoznál egy dance cover csapathoz, vagy jelentkeznél egy hazai tehetségkutatóba? :)

2020. máj. 6. 19:21
 3/19 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat! igaz hogy 0% esélyem van de azért megpróbálnám...nagyon sok énekversenyt nyertem...ha nem sikerül akkor jelentkezem egy dance cover csapathoz... köszi mégegyszer <3
2020. máj. 6. 19:50
 4/19 anonim ***** válasza:
70%

Az enek verseny egyenlő a nullával! Mar bocs de nem ez számit! Az számit hogy koreai vagy pedig 100% ázsiai legyél valamint a perfekt koreai nyelv és alkalmazkodás valamint qurva nagy erő és akarat mert ott napi 15 ora kőkemény munka valamint megfosztanák minden szabadságodtól és az emberi jogaidtol is! Nincs randi nincs ismerkedés nincs bulizgatas nincs az hogy te szabad idodben oda mész ahova akarsz!!! Mindent jelenteni kell és általában kaptok kísérőt! Ja es mobil sincs!

Alapból sem vesznek fel nem ázsiaiakat! Es meghallgatás is max a szomszédos országokban van!

2020. máj. 8. 15:37
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem fogsz bekerülni sosem mert ez az ő kis elszeparált világuk!
2020. máj. 8. 15:38
 6/19 anonim ***** válasza:
14%
Nemrég debütált egy lányegyüttes 3 nem ázsiai taggal! Plussz ott az Uhsn! De ha a nizi projektet követed, ott is van egy amerikai! Ne add fel az álmaidat.
2020. máj. 17. 09:52
 7/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon szépen köszönöm hogy te nem hülyézel le
2020. máj. 17. 10:17
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Tedd hozza ők Koreában élnek tudnak koreaiul... valamint nem azok a kpop idolok lesznek hanem csak egyszerű bandák amik pop zenét játszanak...! Nem kell összekeverni a kettőt! Ott is sok a külföldi Nem ázsiai zenész de nem a kpop világban! A kérdező az a tipikusan kpop idol akar lenni mint pl a bts vagy blackpink tagjai ami nem lehetséges mert azok a helyek koreaiaknak vagy kelet ázsiaiaknak terveztek ritkább esetben! Neked max egy egyszerű pop énekes karrier jöhet szoba csak ott meg nagyon jol kell táncolni és meg jobban énekelni! Mert ott nem a mivoltodat adod el hanem a tehetségedet...
2020. máj. 17. 10:22
 9/19 anonim ***** válasza:
76%
Figyelj, én nem akarom semmitől elvenni a kedved, de nekem legjobb barátnőm koreai, ott is él. Nem szereti a kpopot, mégcsak a pop zenét sem, de nagyon kíváncsi volt, hogy milyen is egy ilyen trainee life. Nos, elment egy meghallgatásra egy elég híres céghez, és mivel elképesztően tehetséges, meg nagyon szép is, tovább jutott a fordulókon és fel is vették. El is kezdett gyakornokoskodni, de két hónap után anniyra kikészült, hogy konkrétan kirúgatta magát. Direkt olyan dolgokat csinált. Pl visszapofázott az ilyen nagy fejes ott dolgozóknak, a tanárainak, nem ment el az óráira, ki járt bulizni. Egy ideig tűrték és megpróbálták megbüntetni, de egy idő után ők is rájöttek, hogy fölösleges pénz és energia pazarlás mert úgysem lesz belőle soshasem idol. Most egyetemista és egy nagyon boldog és kiegyensúlyozott lány, aki azt mondja, csak a mazochista tehetségtelen emberek mennek el egy ilyen céghez, mivel ott nem a tehetségeket keresit elsősorban, hanem a jobb bábot. Figyelj, ha te valóban tehetséges vagy, akkor alapíts egy bandát és írj dalokat.. Ha jók lesznek úgy is fel fognak rád figyelni. + ne kergess egy olyan álmot ami nagyjából 99% megvalósíthatatlan. Most nem lehülyéztelek, mert nekem is volt egy olyan korszakom, mikor bármit megtettem voln azért, hogy kpop idol legyek, de hidd el, az idol oppák sem a kpopos csajokra buknak, sőt, a negyrészük egyenesen visszataszítónak tartja őket :))))) remélem segíthettem, bár tudom, úgysem ez fogja most megváltoztatni a véleményed. Szpé napot!
2020. máj. 17. 12:31
 10/19 A kérdező kommentje:
köszi szépen!:)Am hogy szereztél koreai barátnőt?
2020. máj. 17. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!