Melyik a legjobb entertainment?
Bighit a legjobb,and u can't change my mind
Amúgy ne akarj idol lenni, rohadtul szar és legtöbbjük meg is öli magát a végére szóval igen,semmi sem az amit ott a kameráknak mutatnak sőt néha az előtt is nehéz mutatni a happyt(példa erre Taehyung, már akkor sem tudott mosolyogni mikor az On-al díjat nyertek és szinte mostanában soha) Jungkook-ot megint csak sok hate érte mostanában és igy végig az összes tagot
Szerintem csak maradj egy átlagos csajszi, jobban jársz hidd el
Úgy "szereztem" koreai barátnőt, hogy rám írt nagyjából 4 éve facebookon, hogy érdekesnek tartja a kultúrámat és szeretne velem ismerkedni. Azóta legjobb barátbőkké nőttük ki magunkat és tavaly télen, volt is szerencsénk találkozni.
De amúgy szerintem, ha csak azért akarsz ismerkedni koreaiakkal, mert kpop, akkor inkább ne próbálkozz. Komolyan, irtóra utálják.
Nanana, azért álljunk meg kicsit
Lehet a te barátnőd nem szereti vagy egyik másik ember,de azért a legtöbb rajongó még mindig ott van és eléggé elvetemültek is(jobban mint a nyugatiak) és tényleg nagyon sok embert megkérdezel az utcán, legtöbbjük ismeri és hallgatja őket noha vannak is olyan emberek akik nem bírják őket.mert persze nyilván ott sem szeretheti őket mindenki
16-os azért nézzünk a számokat!
Ha megkérdezed a legtöbb embert nyilván azt fogja mondani hogy nem szeretik! Még ha csak Koreában is kérdezed meg! Mert könnyen meg tudod nézni hogy mennyi a rajongojuk száma az instán! 25,5 millió... no ebből kb 10 millió a külföldi azaz nem koreai azaz marad 15,5 millió... Korea lakossága 50 millió... ez azt jelenti hogy minden harmadik ember szereti csak... azaz 10-ből 3 ember jah és ebből a 25,5 millioban benne van azok is akik egy forintot nem fizetnek nekik mert ebből is van nagyon sok! Mert azt is meg tudod nézni mennyi a fizető fan... a legtöbbet eladott albumuk az csak 4,2 millió darab...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!