Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan tudnék Koreába egy...

Hogyan tudnék Koreába egy entertainmenthez csatlakozni?

Figyelt kérdés

Eléggé tudatlan vagyok ebben a témában,ezért szeretnék minél többet tudni!! Szóval kérlek leírnátok hogy hogy működik ez stb.

Előre is kérem a rosszindulatú kommentelők kérem ne pazarolják erre a kérdésre az idejüket.

2021. ápr. 6. 17:18
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
69%
Kedves barátunk válaszait törölték? Nagyon helyes :)
2021. ápr. 15. 17:09
 22/61 anonim ***** válasza:
82%
#21, hála Istennek. Nem érdemes reagálni az agymenéseire, már százszor elmagyaráztuk neki a dolgokat, de nem értünk el vele semmit, szimplán csak szereti osztani az észt és mindenbe belekötni bármiféle háttértudás nélkül. Egyszerűen csak jelenteni kell, hogy "ez a válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar". :)
2021. ápr. 15. 19:20
 23/61 anonim ***** válasza:
81%

Én számtalanszor jeleztem más topikokban, de nem történt semmi. Lehet, hogy nem volt elég egy visszajelzés. Most pedig lehet, h többen is megtették ezt.

Privátban már megírtam egyszer neki, hogy ezt fejezze be mert nem vezet sehova, csak tiltani fogják, de ezek szerint nem fogta fel. Pedig elsőre úgy tűnt :)

2021. ápr. 15. 21:29
 24/61 anonim ***** válasza:
100%
Amiket az elöttem lévők irtak azok igazak és sajnos azt is figyelembe kell venned hogy valószínűleg sok utálód lenne mert nem vagy Ázsia. Őszintén szerintem ha valaki kpopot hallgat azért jobban szeret látni Ázsiait ha már koreai popról van szó...
2021. ápr. 18. 09:25
 25/61 anonim ***** válasza:
85%
24es ebben 100%ig egyetértek. És igen szerintem sem tesz jót a kpop-nak ha egyre több nem ázsiai kerül be, mivel akkor miben különbözne az amcsi pop-tól? Sőt lassan már a nyelv sem más, mert egyre több az angol nyelvű szám. Szóval akkor már legalább legyenek ázsiaiak. Én pl sosem akarnék kpop idol lenni. Nem azért mert nagyjából vágom, h ez miből áll, hanem ez olyan mint mikor valaki azért költözik az erdő mellé, mert milyen szép a természet, de amikor mindenki így gondolja, abból már város lesz és a természet pedig eltűnik. Ugyanez a kpop. Mondjuk én el akarok menni kpop idolnak, mert szeretem a kpop-ot, de nyilván h nem csak én gondolom így. És akkor a végén a kpop már nem lesz kpop, hanem valami egész más. Szerintem a kpop pont attól különleges, hogy ázsiaiak és koreaiul énekelnek. Most nyilván azért mondtam így összességében, hogy ázsiaiak, mert az emberek 90%a úgy sem látja a különbséget a kínaiak, japánok, koreaiak között. De azért ha berakunk egy feketét vagy egy fehéret, akkor az azért mindjárt látszódni fog. A másik az, hogy ez magának az idolnak sem tenne jót, mert kikezdik azokat akik nem ázsiaiak, még akkoris, ha csak félig az. Pl Somi, akit rengeteget bántottak emiatt. Nem beszélve egy olyanról akiben mégcsak ázsiai jegyek sincsenek. Szóval egyrészt szerintem kb lehetetlen is bekerülni, de szerintem nem is kéne. Csak gondoljatok az erdő és a város hasonlatra :)
2021. ápr. 18. 22:42
 26/61 anonim ***** válasza:
81%

Úgy olvastam,hogy Koreában igenis “egzotikusnak” tartják a külföldieket.Lényegében amúgy nem lehetetlen, van egy olyan banda hogy Black Swan és abban az egyik tag közel sem koreai, egyáltalán semmi ázsiai vonása nincs (fekete nő) mégis sikerült debütálnia egy ázsiai csapattal. Szóval szerintem ez már egy kicsit nonszensz,hogy külföldi egyáltalán nem debütálhat ott. Persze biztos azért rakták a bandába mert szép, magas és különleges arca van (sok entertainment már nem is a tehetségre megy,inkább legyen az az ember egy jó visual,aztán a hangját/tánc/raptudását

majd kimaxolják valahogy)

De amúgy ez is ritkaság, főleg hogy egy fekete ember legyen a bandában aki egyáltalán nem felel meg a koreai szépség standard-nak. A lánynak hatalmas szerencséje volt,az már biztos.

Az meg hogy az idolok milyen nehéz időszakot éltek meg kb 10-15 évvel vissza menőleg volt, amikor padlót súroltattak velük trainee korukban meg wc-t pucoltak és hasonló undorító dolgokat. Telefont meg ilyeneket lehetséges hogy elveszik ellenőrzésre,na meg diétára is rá fogják őket,de szerintem már nincs akkora szigorúság. Mi értelme van a cégnek megkínozni pl egy tehetséges idolját,ha később jó pénzt kereshet belőle?! Hát semmi.

2021. ápr. 24. 08:26
 27/61 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként hiába utálod a Gáspár Lacit a kpop énekesek 99,9%-ánál jobban énekel... a tehetségtelen enek tanárok meg aradozhatnak az énekhez és halláshoz tehetség kell nem pedig tanulás… főleg az utóbbihoz…

Arról nem beszélve hogy a Laci országszerte elismert énekes nem kell neki bizonyítania semmit sem több mint 15 éves karrierje van és lesz is

Amugy meg latom annyi szabadidőd van hogy non stop itt vagy… a kérdéseket meg nem törölték csupán nem írtam többet mert elfoglalt voltam/vagyok

Ezeket a videokat azert is csináljak hogy nézzék meg oket! Mert egy szuper toxic társaság minden tagja meg fogja nézni azokat a videokat ami meg bevétel nekik… -.-“ ha meg full szakmai véleményt mondanának akkor éjjel nappal jelentenék a videót meg rosszindulatú kommenteket kapnának 0-24-ben

2021. ápr. 24. 19:18
 28/61 anonim ***** válasza:
90%
Gáspár Laci és a kpop ég és föld.. hagyjuk már. Még csak nem is egy műfajt képviselnek
2021. ápr. 24. 20:06
 29/61 anonim ***** válasza:
90%

Ha Laci országszerte elismert, akkor azt tudnod kell hogy a kpop meg világszerte elismert :))

Én nem kötekedésből írom ezeket tényleg, de akkora butaságot írtál amúgy itt le :(

2021. ápr. 24. 20:08
 30/61 anonim ***** válasza:
0%

28-29 alom világban élsz mármint oke kpop világ szerte ismert

Sosem állítottam hogy a Laci ismertebb lenne csak azt hogy tehetségesebb es nem kell bizonyítania mert a karrierje tartós

A legtöbb kpop banda 5 év után becsodol elég ritka az amelyik 7 évnél tovább bírja!

És mi a nem egy műfaj? Mindketten pop zenét játszanak és igaz ég és föld mert a Gáspár Laci enek tudása az ég mig a legtöbb kpop idol épp hogy csak el énekel!

Bocs butaságot azt te írsz csak olyan hulye vagy hogy észre sem veszed! 😪😓 kissé szomorú hogy azt kell bizonygatni hogy a Gáspár Laci egy nagyon jó énekes sokkal jobb mint az idolok 99%-a…

Komolyan vicc ktegoria

De ha nekem nem hiszel mutasd meg egy enek tanárnak az általad legjobb ak tartott kpop éneket és kérdezd meg melyik a jobb ha annyira hiszel a saját igazadba (butaságodba) akkor nem fogsz felni ès meg fogod kérdezni de csinálni amit akarsz de akkor ténylegesen ki fog derülni az igazság

2021. ápr. 25. 00:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!