KPOPPEREK tudnátok segíteni?
Blackpink the album-ot szeretnék rendelni és hozzá azt a kpop cd lejátszót az astronordról (remélem jól írtam) szóval igen. De csak bankkártyával és dollárral lehet fizetni, és mivel ez az első rendelésem, így nem tudom hogy működik. Megadom a kártyaszámot és autómatikusan átfpgja váltani? Vagy nekünk kell elrendezni ezt a bankban? Vaaagy? Segítsetek!
És szerintetek melyik Blackpink the album version a legjobb?
Ha az első tetszik, azt a magyar Media Marktól is meg tudod rendelni.
Így még utánvéttel is fizethetsz, ha kártyával még nem mered.
A többi még nem elérhető itthon, de ez biztosan.
Az 1. azért tetszik, mert elegáns, black&white tematikájú benne az album (ugyebár minden egyes csomagban teljesen más képeket tartalmazó album van). Na, nem úgy kell elképzelni, hogy minden kép fekete-fehér, hanem elegáns, fekete ruhában vannak, komolyabb az egész.
Nem vagyok nagy rózsaszín fanatikus, de a 2.-ban tényleg rohadt jó képek vannak mindenkiről, és összességében ennek a stílusa fog meg legjobban belülről. Viszont a nagy, rózsaszín csomagolással nem tudom, mit kezdenék.
A 3. fényes fekete kívülről nagyon tetszik, ennek ellenére ebben nagyon letisztult képek vannak a lányokról.
A 4. holografikusban egy szexi, vagány, csajos, és színpompás összeállítás van. Azt hiszem, összességében, a tartalmát és a külső összhangját tekintve ez a kedvencem.
Köszönöm szépen a válaszokat! Utolsó, az albumot Ktown4uról szeretném rendelni, a lejátszót az astronordról.
A 3.albumot szeretném majd rendelni, nekem nagyon tetszik ez a fekete-fényes rózsaszín stílus a külsején, a fotókönyv pedig nagyon-nagyon jó lett, kedvencem. Letisztult, és aranyos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!