Mit jelent Youtube-on mikor egy zenéhez odaírják hogy "Nightcore"?
Áh... akkor a Nightcore csak egy sima fogalom. Ez kiábrándító...
köszi a választ. :)
Miért kiábrándító?
Tulajonképp egy remix féle.
Ezeket én pl nightcore verzióban jobban szeretem:
https://www.youtube.com/watch?v=BkEA1gbRTYo
https://www.youtube.com/watch?v=ksme1nbbTAc
Meg kicsit bonyolítani is lehet az egészet:
"Miért kiábrándító?"
Mert létezik, és van, aki szórakoztatónak találja ezeket.
"Áh... akkor a Nightcore csak egy sima fogalom. Ez kiábrándító..."
Látod, ez van, mikor annyira életképtelen lusta valaki, hogy nem magától néz utána valaminek. Ugyanis nemcsak az.
Tele van Nightcore-al a lejátszási listám csak soha nem érdekelt miért van odaírva hogy Nightcore. És azért kiábrándító mert az idők során valami nagyobb jelentést tulajdonítottam neki mint ami.
XD Szavakat nem találok #5 (és egy pindurit a #4)... Egyből arra következtetni hogy én utálom a nightcore-t elég LUSTA dolog nemde? ;) Látod ez van amikor "annyira életképtelen lusta valaki" hogy meg sem kérdezi csak következtet valakit amit elhisz.
Tedd fel magadnak a kérdést: egy pöpecül timestretchelt vokálsáv mennyivel mutatna jobban ott, mennyit dobna a hangulaton?
Egyébként technikai oka lehet az, hogy jellemzően mp3-ban könnyebb levadászni ingyen az ilyeneket, és azt ehető minőségben nem lehet timestretchelni, tehát marad a sima pitchelés. Gyorsan átfutottam már a wiki szócikket, okés, ez inkább a fennmaradásában játszhatott kulcsszerepet, az eredet a 2000-es év környéki technikai felkészültség, és az ezzel összhangban álló aktuális "felpitchelt stílusok", pl happy hardcore, jungle/drum&bass. Szóval a nightcore kicsit ezt a kort és a gyorsan pörgő vinilt is idézi kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!