Akik szeretik a nightcore-t! Mit szeretnek benne?
Sziasztok!Az érdekelne, hogy akinek tetszik a nightcore, az mit szeret benne? A pörgössége tetszik, a hangmagasságok, vagy valami más?
Tényleg minden nightcore rajongó egyben anime rajongó is? Ti is azok vagytok?
Érdekelnek titeket a nightcore számok eredeti verziói is, esetleg van, hogy mindkettőt szeretitek?
Hány évesek vagytok?
Előre is köszi a válaszokat. :)
Ui: Egy beadandóban ki szeretnék térni a nightcore témakörére is, mert érdekel, ezért lenne szükségem pár személyes véleményre.
Előre is hálásan köszönöm a segítséget!
Nem tudnám megmondani, hogy konkrétan mit szeretek benne. Egyszerűen mindenféle stílusban találok olyat, ami tetszik, és olyat is, ami nem. Többek között a nightcore-ban is.
Egyébként elég vegyes, hogy mely számok tetszenek és melyek nem. Példának okáért hiába szeretem a Stamp on the ground vagy a Hall of fame eredetijét is, a nightcore verzióik mégis jobban tetszenek. Ugyanakkor pl a nightcore-osított Zombie-val vagy az Everytime we touch-csal a világból ki lehetne kergetni.
És igen, mondhatni, anime rajongó is vagyok. Vagy legalábbis voltam, az utóbbi években a dolgos felnőttévek alatt már csak elvétve foglalkozom vele. Más hobbik kaptak nagyobb hangsúlyt. De ha épp zenehallgatásról van szó, a playlistemben ma is ugyanúgy bőven akad nightcore mint anno gimiben, a legnagyobb animés korszakomban.
29F
Én is szeretem, de az eredeti számokkal sincs bajom. Álltalában játék közben hallgatok zenét és akkor jobb, hogyha minél pörgősebbet, ütemesebbet választasz (legalábbis nekem), ezért is hallgatom. Egyéb esetekben(pl buszon) meg mindegy, csak szóljon valami.
Animésnek tartom magam, de nem tudom, hogyha nem lennék az, akkor is hallgatnám-e.
Viszont van egy barátom, aki utálja az animéket, de egyszer belehallhatott abba, hogy mit hallgatok és én meg átküldtem neki mp3-ban az összes nightcore számomat és nagyon megszerette, sőtt azóta hallgatja.
20/f
Szia,
"Az érdekelne, hogy akinek tetszik a nightcore, az mit szeret benne?"
-A gyorsabb ütem és a hangmagasság néha egészen új hangulatot ad a dalnak, ami nagyon tetszik. Leginkább a 'male version'-k jönnek be, a női hangokat könnyen el lehet téveszteni és túl magasra, kissé nyávogósra tudnak sikeredni. Ez persze nem vonatkozik mindegyikre. Valamint szeretek rajzolni, karaktereket gyártani történetekbe. Vannak olyan karaktereim, akik énekesek és néhány számot szeretek úgy elképzelni mintha valamelyik karakter énekelné.
"Tényleg minden nightcore rajongó egyben anime rajongó is? Ti is azok vagytok?"
-Igen, szeretem az animéket is, de nem, nem minden nightcore rajongó kötelezően animefan is. Akik sok zenét és mixeket hallgatnak azok könnyen ráakadnak a nightcore tartalmakra. Az animések viszont szerintem inkább azért találnak rá mert a legtöbb videó alá animés képeket tesznek és ha máshogy nem akkor a youtube beajánlja nekik.
"Érdekelnek titeket a nightcore számok eredeti verziói is, esetleg van, hogy mindkettőt szeretitek?"
-Változó. Lehet tetszik, lehet nem és ez mindkettőre igaz. Valamikor az eredeti tetszik jobban, valamikor a nightcore. Ez teljesen ízlés kérdése. De az is igaz, hogy személy szerint én nemigen keresek külön rá az eredetikre, max ritka esetben.
21/F
Sok sikert a beadandóhoz :)
14/l
Én szeretem, mert a lassú, unalmas zenékbe ritmust visz. Én már akkor is hallgattam nightcorét, amikor még nem is láttam egy animét se. Mostanában rákattantam azokra is, de nem az az oka, hogy ezt a stílust hallgatom.
Imádom a nightcoret!
Nem minden szám pörgös. Van olyan is ami konkrétan lassab mint az eredeti. Igazából nem is tudom mit szeretek benne annyira.
Én anime rajongó vagyok de több barátom is van aki nem az.
Van, hogy rákeresek az eredetire de legtöbbszőr a nightcore jobban tetszik.
Minden zenestilusban találok nekem tetszőt.
Nightcore-t nemrég ismertem meg, nem lettem rajongó, de két eleve tetsző zenét egész nap el tudnám hallgatni, és ez a Dance monkey, és a How Do you do.
Alapjáraton is pörgős, de így méginkább.
Amugy maga ez a nighcore kb a "hupikéktörpikék" zene stílushoz hasonlít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!