Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Bts nevű bandából ki a...

A Bts nevű bandából ki a kedvencetek a rap line-ból?

Figyelt kérdés
Tudnátok a kedvencedhez hasonló rappert írni?(nem kell,hogy kpop előadó legyen)

#Korea #K-pop #BTS #rapline
2021. febr. 26. 15:43
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
81%
Ja bocs, te minden kpopos kérdés alatt kötekedsz, én meg egyszer megmerem mondani hogy hagyd már békén az embereket, hadd szeressék a kpopot ha akarják és én leszek a szar😂 tudjuk mindenki rossz csak te nem.
2021. márc. 1. 13:25
 32/38 anonim ***** válasza:
15%

Hát ha neked ez kötekedés ja igen mert a személyes egybe olvadt ezzel... ezért érzed személyes sértésnek... a vélemény nyilvanitast....

utoljara elmondom sosem mondtam senkinek sem hogy ne hallgasson azt amit akar... ez csak a te fejedben van bent!

Én csak azt mondtam hogy zeneileg nulla... attól még hallgathatód ugyan ugy hallgassak a kis grófot is az emberek... ettől még nem lessz jobb egyik sem...

2021. márc. 1. 13:44
 33/38 anonim ***** válasza:
15%
Te is minden kpop-os kérdésnél ott vagy tudom faj a szembesítés amikor olyan dolgokat kovetelsz amiket te sem tartasz tiszteletben... tudom nehéz nem kétszínűnek lenni a mai világban... 😅🧐
2021. márc. 1. 13:46
 34/38 anonim ***** válasza:
81%
Az egyetlen akinek a személyisége összeolvadt a kpoppal az te vagy. Utálod, lenézed őket mint a sz*rt, mégis velük foglalkozol állandóan.
2021. márc. 1. 13:49
 35/38 anonim ***** válasza:
79%

Kedves két pipás, értelmes hozzászóló. Az is szubjektív dolog, hogy egy pöcs vagy. Nem nézőpont kérdése. Viccet félretéve.

Nem tudom te ki vagy és honnan jössz, de előszeretettel szeretsz lenézni másokat. Mitől is szarnánk össze magunkat? Tőled? Vagy nem értem. Ki vagy te, hogy ekkora embernek képzeled magad. Te is ugyanúgy borulsz fel egy pofontól, mint egy krumpliszsák, ne hidd magad nagy embernek. De nem vagyok az a fajta, aki emberkedik a neten keresztül, ezt inkább meghagyom neked.

A hangokra visszatérve, az igenis izlés dolga, hogy kinek milyen hang tetszik és mit tart jó hangnak. Sőt hozzáteszem, nem is feltétlen kell valakinek jó zenésznek, énekesnek lennie ahhoz, hogy jó zenét csináljon. Ha egy kicsit is ismered a könnyűzenét akkor ezt pontosan tudod. Nem akarok példákat felhozni, de ha kicsit is gondolkodsz, akkor rájössz, hogy ez így van.

A másik, hogy egyetlen kpop-os kérdésre még soha nem válaszoltál értelmesen, fröcskölődés, és utálkozás nélkül. Sőt még egy korrekt kommentelőt is képes vagy leszólni, cak azért, hogy neked lehessen igazad. Hányingerek az ilyen emberek, akik nem kíváncsiak mások véleményére, hanem rá akarják erőltetni másokra a sajátjukat. És itt most hiába jössz azzal, hogy mi erőltetjük rá a nézeteinket másokra, mert ha végigolvasod a kommenteket, akkor látod, hogy egyáltalán nem vagyunk mindenben egy véleményen. Az egyetlen különbség közted és a többi hozzászóló között, hogy kultúráltan képesek megfogalmazni a véleményüket és nem úgy, hogy másokat sértsen vele. Úgyhogy igazán változtathatnál a stílusodon, mert biztos vagyok benne, hogy ezt személyesen nem meered így csinálni, mert már új szájon vágtak volna, hogy egy hét mire felvakarnak.

Nagyjából ennyit akartam hozzádfűzni, egyébként a kérdésre már válaszoltam. 21-es voltam.

2021. márc. 1. 13:51
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Suga. Nem értem,ha nem tetszik a BTS,akkor miért válaszoltok?
2021. márc. 10. 22:26
 37/38 anonim ***** válasza:
68%
Suga volt a biasom kB 2 hónapja (a biasom gyakran változik, mindegyiküket ugyanúgy szeretem, így nehéz egynél maradni) de már azóta JK a biasom. J-Hope a kedvenc rapperem. A bts számokban szerintem Nam tarol mindig, nagyon jól illeszkedik a hangszíne és a stílusa a bts számokhoz. Jhope rapje nekem nagyon chilles, laza és imádom (főleg az ON-ban) viszont ha nem Sugát, hanem Agust D-t nézzük akkor ő a legjobb Rapper. De mint embert, Hobit szeretem a legjobban :)
2021. márc. 20. 02:53
 38/38 anonim válasza:
Namjoooooooon
2022. máj. 5. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!