Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Bts nevű bandából ki a...

A Bts nevű bandából ki a kedvencetek a rap line-ból?

Figyelt kérdés
Tudnátok a kedvencedhez hasonló rappert írni?(nem kell,hogy kpop előadó legyen)

#Korea #K-pop #BTS #rapline
2021. febr. 26. 15:43
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
12%
Fuha de megijedtem... valahogy élőben mindig kussban vannak 😂😅
2021. febr. 28. 14:46
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Kiről van most szó? Tehát ha jól értem ezt mondod hogy akik a bts-t szidják azok élőben mindig kussban vannak? Vagy én nem értem
2021. febr. 28. 15:57
 13/38 anonim ***** válasza:
25%
12 a fanokra értettem ":D még ha komolyabb botrány is van akkor is fanok közül csak a fake fiókosak mernek oda írni vagy vitatkozni azokkal akik 1 rossz szót is mertek szólni (persze nem csak botránykor)
2021. febr. 28. 16:06
 14/38 anonim ***** válasza:
52%
Értem. Igazad van ebben.
2021. febr. 28. 21:48
 15/38 MyLulu válasza:
83%
Uhh. Még elolvasni is fárasztó volt, hogy kit szerettek legjobban a raplineból xd. De még mindig nem értem, ha szerintetek szar, miért jöttök ide, reagáltok rá, attól függetlenül mit kérdeznek,pedig szerintem találnátok olyanokat is, hogy 'Szerintetek milyen banda a BTS?'. Szerintem nem olyan a határ a zenénél, mint a páros és páratlan számoknál. Sok mindentől függ, kinek milyen kedve van, mikor született, hol nőtt fel... Persze van amiről meg lehet mondani hogy bikicsunáj, de valaki azt is meghallgatja... Én leginkább a hitelességet és a meggyőzést nézem egy dalban, valaki pedig azt, hogy milyen magasra tud énekelni, és milyen a technikája. De ebből még mindig nem tudtuk meg, hogy ki a kedvenc a rap line-ból:D
2021. febr. 28. 22:17
 16/38 anonim ***** válasza:
80%

"Én nem vagyok rasszista, de..."😂 Ha így kezdesz egy mondatot, akkor már az vagy.

Amúgy milyen jó, hogy megtudhattam itt azt is, hogy a BTS tagok az intim testrészüket szokták mutogatni😅

Namjoon a kedvencem amúgy.

2021. febr. 28. 22:41
 17/38 anonim ***** válasza:
26%

15 érteni kell a zenéhez persze hogy azt mondod hogy szerinted nem mert nem értesz hozzá... vannak jó és vannak hamis hangok nem az számít ki milyen "magasra" tud hanem hogy az adott hang mennyire tiszta és van a helyén!

na most a bts ilyen téren elég gyenge... nehezen megy a tiszta éneklés nekik farsak pedig már hosszú évek óta csinálják a legjobb tanárokkal...

ettől még szeretheted a zenéjüket meg lehet 1-2 jó számuk de mint énekesek ettől nem lesznek jók vagyis pont ez az oka hogy nem jók... az éneklés nem objektív szigorú vonal van hogy mi a jó és mi a nem jó aki mást mond az úgy ért a zenéhez mint én a szívműtéthez...

és elég szomorú hogy neked a zene attól lesz jó hogy mennyire hiteles és mennyire meggyőző jelentsen ez bármit... én a hangokat és a dallamot nézem egy zenében...

2021. febr. 28. 23:33
 18/38 anonim ***** válasza:
28%

de most komolyan mi az hogy szerinted? ennyi erővel a pitágoresz képlet is lehet szerinted más meg a téglalap területe is lehet szerinted más...

a hangok hangok vannak tiszta és hamis hangok nincs át menet nincs szerinted... tipikus azaz eset aki nem ért valamihez de meg mondja a szubjektív véleményét... mikor az tisztán objektív dolog...

2021. febr. 28. 23:36
 19/38 anonim ***** válasza:
15%

Kedves 16-os. Attól hogy kiparodizáltam a nevüket és mondtam hogy nagyon 💩. És ezért vagyok rasszista. Szóval ha nekem nem tetszene pl eminem és kiparodizálnám,elmondanám hogy egy nagy darab lótúró akkor én most egy személy kritizálása helyett,az összes fehéret utáltam?

És a zene nem egy obijektív dolog. Van akinek ez tetszik,és van akinek az. De azért itt a hallgatótábór teszi azzá a zenéket amik. Lehet hogy sokan hallgatnág a kínai vagy kóreai (fogalmam nincs) zenéket,de az ilyen toxic fangirlek elüldözik. Most nem erről itt beszélek. Kövezzetek meg mindennel de szerintem akkor is egy kaga a bts. SZERINTEM

2021. márc. 1. 07:44
 20/38 anonim ***** válasza:
20%

Fárasztó volt? Hát szerintem itt az aki a stílus miatt elítél az te vagy. Egyébként ugyanezt tudnám mondani a btsre de lepontoznátok. Gratulálok

2021. márc. 1. 07:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!