Ki milyen hangszeren játszik?
Figyelt kérdés
Én régen citerát pengettem és van most egy kis akusztikus gitárom. Csak ritkán zenélek vele mikor egyedül vagyok. Leírhatod melyik műfajt tartod jónak és melyiket rossznak (persze visszafogottan mert a zenék nem gunyolódásra készülnek hanem... na mindegy) Ha játszol egy vagy több hangszeren itt megírhatod, hogy min/miken zenélsz.
És ha össze akarsz dobni egy bandát, azt olyanokkal tennéd akiket ismersz, vagy akiket nem ismersz.
#Zenemufaj #Otletadas
2021. febr. 18. 21:16
11/11 anonim válasza:
Klasszikus gitáron, basszusgitáron, ukulelén és csellón játszom.Csellón 6 évig tanultam,gitározni másfél éve kezdtem, ukulelézni kb.egy éve. Basszusgitáron ritkábban játszom, nem folyamatosan tanulok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!