Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A dalok szövegével, amiket...

A dalok szövegével, amiket hallgattok, teljes mértékben, mindig egyetértetek?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy pl. nem volt dolgom lánnyal (hetero és nőnemű vagyok), mégis hallgatok olyan dalt is, amiben van olyan, hogy "i kissed a girl"...

Vagy pl. vannak olyan dalok, amikben azért vannak nem túl szép szavak egyes részeknél, de azokat leszámítva meg nemrosszak.

Tehát hallgattok rendszeresen olyan dalokat aminek a szövegével nem 100%-ban tudtok azonosulni? (Én igen.)

#dal #zene #szöveg #Azonosulni
2021. febr. 7. 01:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Általában igen, de nyilván van különbség aközött amikor háttérzajnak teszek be 1 albumot, vagy előttem a szöveg és beleélem magamat.

Utóbbi esetben természetesen fontos bár hozzáteszem, egyetértés itt nem feltétlen állja meg a helyét, inkább a szöveg befogadásáról van szó például egy konceptalbum sztorijánál, hasonlóan egy filmhez.

Ha csak háttérzaj akkor amúgy sem foglalkozom a zenével, ott fontosabb számomra hogy legyen komplexebb dallama, összetettebb szólók, riff-k amik megfognak stb.(szal. ilyenkor meg jobb az instrumental amiben meg nincs szöveg)

2021. febr. 7. 14:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Én szinte csak olyat hallgatok. Gondolok itt pl. Avril Lavigne-re, aki az egyik kedvenc előadóm, pedig a stílusa ég és föld az enyémhez képest (ott van a kedvencem tőle, a Rock n Roll, egyszerűen imádom, pedig magával a dallal egyáltalán nem tudok azonosulni).

Bár igazából én bármivel képes vagyok azonosulni, ha olvasok egy könyvet, egyáltalán nem zavar, hogy mennyire különbözöm a főszereplőtől, ugyanúgy bele tudom élni magam a helyzetébe (sokszor túlságosan is). És ez így van a daloknál is, tök mindegy, miről szól, ha tetszik, akkor teljesen beleélem magam, akkor is, ha az érzelmeimnek semmi közük a dalban elhangzottakhoz.

2021. febr. 8. 17:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Én általában amerikai/brit pop énekeseket hallgatok(srácokat), de hát a pop az pont olyan palacsinta(magyarul olyan, amiket szeretek:D), nem tudok mindennel egyet érteni, nem is akarok, mert hetero vagyok és lány, általában amúgy minden szerelmes zene amit hallgatok:))

L

2021. febr. 8. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!