Lady Gaga korunk legnagyobb előadóművésze. Egyetértesz?
Egy dalt sem tudnék megnevezni tőle. Szerintem 10 évvel az után, hogy visszavonul, már alig páran fogják ismerni. Rihannatól legalább tudok egy számot, mert egy magyar vicc is született belőle ("mit csinál Rihanna az esőben? -> elázik..." hö-hö). Meg a sata-pendrive... bár arról meg nem tudtam, hogy Rihanna szám.
Ugyan... Nem tudom mit értesz pop alatt és mit értesz korunk alatt... Mert ha a korunkba belefér még Madonna, akkor azt mondom, hogy rá fognak még talán emlékezni 50 év múlva páran. Meg Jacksonra. Például. Ha meg a pop-ba a rap is belefér, akkor talán még Eminem... De nagyon csak talán. 100 év múlva már sehol nem lesznek.
Tennék egy kijavítast.
*Az EGYIK legnagyobb
Szerintem igen.
Az új albumán SOPHIE-val dolgozik, nagyot fog ütni.
Szerintem amúgy mindenkire fognak emlékezni, mert a mai generációt eléggé áthatja az összes nagyobb pop előadó. Az más kérdés, hogy kit fognak úgy isteníteni, mint mondjuk Bowie-t. Ha ebből a szempontból nézzük, akkor tényleg Gaga az egyetlen, esetleg még Beyonce (bár ő nem eléggé innovatív).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!