A dalok szövegével, amiket hallgattok, teljes mértékben, mindig egyetértetek?
Gondolok itt arra, hogy pl. nem volt dolgom lánnyal (hetero és nőnemű vagyok), mégis hallgatok olyan dalt is, amiben van olyan, hogy "i kissed a girl"...
Vagy pl. vannak olyan dalok, amikben azért vannak nem túl szép szavak egyes részeknél, de azokat leszámítva meg nemrosszak.
Tehát hallgattok rendszeresen olyan dalokat aminek a szövegével nem 100%-ban tudtok azonosulni? (Én igen.)
Nekem pont ez az egyik problémám zene keresésnél, hogy megtetszik egy dal, de a szövegével nem értek egyet vagy nem tudok azonosulni.
Végül amúgy ezeket a dalokat is hallgatom, csak mikor meguntam akkor nem hallgatom később megint, mert a szövege nem érdekel.
Ha külföldi zenét hallgatok aminek nem értem rendesen a szövegét azt inkább a hangzása,hangulata miatt.
Ott van például John Lennon: Imagine című dala.Ha elolvasom a szövegét magyarul...hát az akár a globalizáció Himnusza is lehetne.
Szerintem borzalmas és természetellenes lenne egy egyöntetű világ.Viszont mint zene azért egész jó a dal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!