Nem ismerem csak láttam a hírekben de olvastam hogy beteg volt. Hát sajnos a betegség nem válogat. Fiatal volt még de szerintem későn vették már észre hogy beteg. Nyugodjon békében
2021. febr. 6. 19:26
2/19 anonim válasza:
Teljesen mellbevágott ez a hír, egyáltalán nem gondoltam volna... Nagyon szeretem az AWS-t, imádom Örs hangját, és terveztem, hogy a koronavírus után elmegyek majd egy koncertjükre... annyira sokkoló ez az egész...
Nyugodjon békében!
2021. febr. 6. 20:05
3/19 anonim válasza:
Sosem,nyilván. Nagyon el akartam menni egy koncertjükre,hallani élőben az állati hangját,a hajósra meg is volt a jegy,de az élet jól közbeszólt
2021. febr. 6. 21:16
4/19 anonim válasza:
Imádtam a hangját
Sajnálattal hallottam a híreket , nagyon fiatal volt , megrendülten
Rest in peace
2021. febr. 7. 00:45
5/19 anonim válasza:
sose lehet kapni az élet milyen lapokat oszt az életben, amit nem lehet befolyásolni. energikus, jó embernek láttam..nem volt szerencséje szegénynek
2021. febr. 7. 10:01
6/19 anonim válasza:
Nem gondoltam volna és azóta se tudom elhinni. Mikor nyáron bejelentették, hogy beteg, soha nem gondoltam volna, hogy ekkora a baj. Azt hittem, hogy csak a hangszálaival van valami, de pár hónap és rendben lesz. Novemberben még írta is, hogy jobban van, hamarosan jelentkezik, erre olvasom, hogy meghalt. Annyira hihetetlen. Bár most, hogy visszanéztem a novemberi fotóját, látszott az infúziós állvány a háttérben meg a ragtapasz a nyakán és hogy mennyit fogyott. Akkor ez felett elsiklottam valahogy.
2021. febr. 8. 14:29
7/19 anonim válasza:
Én végig értesültem róla, hogy hogy áll a betegséggel (közös barát által) és nem gondoltam volna még akkor sem, amikor gégemetszés segítségével lélegeztették. Hogy miért? Mert ha valaki, Örs nagyon szeretett élni, mindig életvidám volt. A betegség is csak akkor viselte meg lelkileg, amikor megtudta, hogy leukémiás. Utána összekapta magát. Nem a leukémia győzte le őt. Sőt, semmi nem győzte le őt, csak elkapott egy fertőzést és a teste nem bírta, de lelkileg végig nagyon erős volt.
2021. febr. 9. 20:45
8/19 anonim válasza:
Még most sem tudom elhinni. Soha nem rendített még meg olyan ember halála, akit nem ismertem személyesen, de az ő halálának a híre mellbevágott, és bevallom, néhány könnycseppet is elhullattam miatta.
Annyira látszott rajta, hogy szeret élni, fiatal volt, boldog, tervei voltak... Rettenetesen igazságtalan az élet. Nyugodj békében Te Csoda! 🖤
2021. febr. 10. 22:06
9/19 anonim válasza:
Engem is letaglózott, pedig nem szerettem a zenéjüket.
Vhol olvastam, hogy szünetet tartanak vmiért. Gondoltam, diplomázás munka, vagy vmi hasonló miatt, fogalmam sem volt róla, hogy beteg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!