Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gondoltátok volna, hogy ilyen...

Gondoltátok volna, hogy ilyen fiatalon elhunyt Siklósi Örs, az AWS énekese?

Figyelt kérdés

2021. febr. 6. 19:10
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%

Nagyon megvisel, pedig nem is nagyon ismertem. A régi képeken látszik, hogy milyen életvidám volt, fiatal, boldog, ez így nagyon szomorú.

Kíváncsi lennék, hol szedett össze fertőzést... A leírások szerint ha az nincs, akkor valószínűleg élne még.

Remélem nem szenvedett nagyon sokat... De a korona miatt gondolom a szerettei se mehettek be hozzá, egyedül halt meg egy kórteremben... Ez olyan igazságtalan :(

2021. febr. 14. 08:32
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem is megvisel, pedig nem ismertem személyesen, bele se merek gondolni, mit érezhet a családja.

De karácsonyra hazaengedték nem? Lehet akkor szedett össze valamit.

2021. febr. 14. 15:48
 13/19 anonim válasza:
100%
Azóta is sokszor fiú létemre elkezdek könnyezni, mióta megtudtam, hogy elhunyt. Nagyon durva belegondolni abba, hogy nincs többé, nem hallhatjuk új zenékben, nem nézhetjük a vlogjaikat stbstb. Illetve az is egy nagyon aggasztó dolog, hogy még csak 29 éves volt. Előtte volt még az egész élet. Szegény Ninával olyan kevés időt kaptak ketten együtt...
2021. febr. 14. 15:53
 14/19 anonim válasza:
100%

Ha otthon kapott el valamit karácsonykor, az borzasztó lehet a családnak, a feleségének. Akkor a fájdalom mellett a bűntudattal is meg kell birkózniuk.

Szörnyű betegség lehet a leukémia.:(

2021. febr. 14. 19:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Már egy hete tudjuk a szörnyű hírt, de azóta is el-elpityeredek mikor eszembe jut.

Ami elég gyakori, tekintve, hogy szinte minden interjút, fellépést visszanézek vele, és egyszerűen nem és nem akarom elhinni, hogy ez a csodálatos, életet szerető, tehetséges fiatal, szeretnivaló ember nincs többé...

Tényleg én is csak azt tudom remélni, hogy nem szenvedett túl sokat és hogy bárhol is van most, de békére lelt.

Szegény családjáért és drága Nináért is a szívem szakad meg, ha engem ennyire megvisel, akkor ők mit érezhetnek? El sem akarom képzelni.

Borzasztó, felfoghatatlan, igazságtalan... Erre nincsenek szavak. Drága egyetlen kis Űrsiklósi, nagyon szeretünk és sosem felejtünk el!

2021. febr. 14. 21:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is nyomatom azóta is a koncert videókat,euros fellépését,meg mindent. 21 éves vagyok,legutoljára 10 éves koromban sírtam,most ez újra előhozta belőlem
2021. febr. 15. 20:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Két közeli hozzátartozóm is távozott az elmúlt egy évben, úgyhogy azt gondoltam engem már semmi sem hat meg. Nagyon mellbe vágott mikor a párom mondta. Egy-két számukat ismerem csak, még a teljes nevét sem tudtam Örsnek de egyből beugrott az arca, amikor a párom olvasta. Nagyon sajnálom. Aranyos fiúnak tűnt. Nyugodjon békében.
2021. febr. 18. 02:45
 18/19 anonim ***** válasza:
82%
Még mindig olyan hihetetlen. Bárcsak visszajönne.
2022. jún. 21. 22:18
 19/19 anonim válasza:
Nem 😔
2022. júl. 5. 21:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!