Ki szerintetek a leghitelesebb magyar rapper?
Sziasztok,
Nyitnék itt egy fórumot arra hogy beszélgessünk a hazai rap/hiphopról.
Hallani sok mindent, hogy ki adta el magát, vannak akiket elnyelt a föld, ezért kiváncsi vagyok a ti véleményekre illetve esetleg ha valaki új infóval tudna szolgálni.
A cél nem vita arról hogy ki a jobb rapper.
Feldobok egy pár nevet, illetve a személyes véleményem egy párról.
Nem kell egyetértünk!
Essemm - több mennyiség mint minőség, sok szám ami hasonlít egymásra ahol a hangsúly mindig a videoklipen van
Antal day - szeretem őket, bár Antal elég tirpák, és sok számuk elmegy a konteó irányba, new world order stb. Ez unszimpi
Siska finuccsi - szeretem, minőségi szövegei vannak bár mostanába több fura számban megjelent
Tkyd - a rap hercege :)
Tibbah - régen az underground egyik “alapköve” volt, most láttam hogy lilgvel kijött egy száma... no comment.
Vicc beatz - szerintem a legjobbak Magyarországon, csak nincsenek újabban zenéik, csak ketioznak. Aki egy zseni :)
El magico - a rap mestere, talán a legkedvencebb hazai rapperem, csak keveset hallani felőle. A kávából még szimatot hiányolom aki nagyon eltűnt
Továbbá:
Funktasztikus, sub bass monster, deniz, dsp, AKPH, fankadeli, deego, mikee mykanic, killakikitt
3,14
bár még elég fiatal, de szerintem önazonos és hiteles
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!