Ki szerintetek a leghitelesebb magyar rapper?
Sziasztok,
Nyitnék itt egy fórumot arra hogy beszélgessünk a hazai rap/hiphopról.
Hallani sok mindent, hogy ki adta el magát, vannak akiket elnyelt a föld, ezért kiváncsi vagyok a ti véleményekre illetve esetleg ha valaki új infóval tudna szolgálni.
A cél nem vita arról hogy ki a jobb rapper.
Feldobok egy pár nevet, illetve a személyes véleményem egy párról.
Nem kell egyetértünk!
Essemm - több mennyiség mint minőség, sok szám ami hasonlít egymásra ahol a hangsúly mindig a videoklipen van
Antal day - szeretem őket, bár Antal elég tirpák, és sok számuk elmegy a konteó irányba, new world order stb. Ez unszimpi
Siska finuccsi - szeretem, minőségi szövegei vannak bár mostanába több fura számban megjelent
Tkyd - a rap hercege :)
Tibbah - régen az underground egyik “alapköve” volt, most láttam hogy lilgvel kijött egy száma... no comment.
Vicc beatz - szerintem a legjobbak Magyarországon, csak nincsenek újabban zenéik, csak ketioznak. Aki egy zseni :)
El magico - a rap mestere, talán a legkedvencebb hazai rapperem, csak keveset hallani felőle. A kávából még szimatot hiányolom aki nagyon eltűnt
Továbbá:
Funktasztikus, sub bass monster, deniz, dsp, AKPH, fankadeli, deego, mikee mykanic, killakikitt
Tudni kellene, hogy milyen a magánéletük. Nem gondolom, hogy pl. Funktasztikus hiteles lenne. Az állandó, kormány független kormány kritika nem hiteles. Az nem hiteles, hogy valakinek semmi sem jó, az nem hiteles, hogy valaki ezt az egészet azzal igazolja, hogy "a rap erről szól". Megragadt 30évvel ezelőtt. Ráadásképp többször igazolta, hogy képtelen a rendes vitára.
El Magicot szeretem, de hát honnan tudja az ember, hogy mennyire gondolta komolyan, amiről vakerált? Nem tudható. Nem kedvelem azt, hogy a 90%-a ezeknek a rappereknek előadja magát, mint Pablo Escobar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!