Szerintetek is Drugs Bunny a leghitelesebb alak a magyar testépítés világában?
Nem tudom, trollkodsz-e, vagy ezt komolyan gondolod.
Drugs Bunny egy felszínes tudású, borzasztóan egyszerű ember.
A kezdőknek nagy segítség lehet - nekem is az volt- de egy haladónak már borzasztóan kevés az ő tudása.
Kezdjük azzal, hogy már eleve röhejes egy olyan embert hitelesnek nevezni, aki a Scitec-et szidta, majd náluk kezdett dolgozni, szteroidozva eljárt drogmentes maratonokra, semmit nem érő táplálékkiegészítőket akar rásózni a kezdőkre, és megírt egy tárgyi tévedésektől hemzsegő könyvet Sárga kapszulva néven, amiben még azt sem képes normálisan megfogalmazni, hogy mik azok az izületvédők, vagy mi az aerob.
És nyilván nagyon hiteles egy olyan ember, aki folyton ellentmond magának, vagy teljesen megváltozik a vélemény félévente. A fészbukozókat szidja, de bezzeg az rendben van, hogy felrakja twitterre, hogy milyen cuki a kutyája meg hogy hogyan tud pózolni motoron.
Pár hónapja belehallgattam a BB rádióba: orbitális baromságokat hord össze, magyarországi kalifátusról, hogy nem számít Mészáros Lőrinc gazdagodása stb. Annyira érti az országban zajló dolgokat, mint egy vidéki nyugdíjas, nemváltásról kezdett beszélni, aztán összemosta a nemi identitást a szexuális orientációról..meg mindent mindennel.
Hogy is fogalmazzak, hogy ne legyek bunkó? szóval én még értelmes Drugs Bunny-rajongóval nem találkoztam, inkább a tájékozatlan angolul nem tudó emberek szeretik, akik nem olvasnak más szakértőket külföldi oldalakon, illetve akik vevők a primitív stílusára.
Ennyi ostobaságot összehordani.
Te nagyon okosnak hiszed magad, mond te mit tettél le az asztalra? Semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!