Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi értelme a tuc-tuc zenének,...

Mi értelme a tuc-tuc zenének, és miért reszketek ha olyat hallok?

Figyelt kérdés

Melyikkel kezdjem? Tehát csak a tuctuc zene, vagy dumdum? :) lol, semmi más nincs csak lüktető zaj, az miért jó? Kocsikból hallatszik ki.

Másik, hogy egyszer ilyen autós állt a ház elött és totál kiizzadtam , reszkettem , szívdobogás érzésem volt, kimentem megnézni és autós volt mint gondoltam.. aztán ledőltem és mozogni sem tudtam nagyon, nyögtem csak. :D visszagondolva vicces, de akkor nem volt az. Ezt a bizonyos frekis zaj okozta, szerintem.

2021. jan. 17. 15:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#10 akkor maradjunk szakszerűek, 1098-ra tudod furni akkor 1.1 :D , de az sem jó mert sokkal olcsóbb bele egy g13ba blokk és a 1.0 váltó rá is megy "érzésre 72.4 lóó ecsém" :D.

Egyébként epilepszia az lehet, mert gyakran nem tudok beszélni ha idegesítő zaj van.

2021. jan. 17. 15:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj! Engem baromira irritál a mulatós és a cigányzene is. De nem foglalkozom vele ha valaki ezt szereti és ezt hallgatja a kocsiban. :D
2021. jan. 17. 16:14
 13/17 anonim ***** válasza:
34%
Izlésről vitatkozni elég emredek.
2021. jan. 17. 19:13
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Már az ősi kultúrák is használtak olyan ütemeket, főleg dobbal, aminek hosszú ismétlődése transzba ejtette a hallgatót. Ha nem tudod neki átadni magad, hanem küzdöl ellene, akkor nem fogod jól érezni magad.
2021. jan. 17. 23:46
 15/17 anonim ***** válasza:
49%

Egyébként van elég sok féléje, a hard technótól én is rosszúl tudok lenni olykor. Ellenben egy trance, főleg a psytrance már totál más tud lenni. Próbáld ki te is, meditálj közben, relaxálj. Fogadjunk, hogy még el is fogsz tudni aludni... :)

https://www.youtube.com/watch?v=mCzvbpAUBlY

2021. jan. 17. 23:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Van az a Timmy Trumpet, na azt pl. imádom.
2021. jan. 19. 16:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Van, akit meg attól ráz a hideg. Nekem van egy barátom, sosem beszélünk a zenéről, mert punkot hallgat. Engem attól (is) ráz a hideg, de nem fikázom a zenei ízlését, viszont ha 1 kocsiban ülünk, akkor marad a rádió vagy a csend. :D

De van olyan barátom is, aki metalt hallgat, na én attól az artikulátlan ordítástól a világból kimenekülnék.

Ezért teljesen felesleges mások zenehallgatási szokásairól vitatkozni, mert sokszínűek vagyunk.

2021. jan. 20. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!