Mi értelme a tuc-tuc zenének, és miért reszketek ha olyat hallok?
Melyikkel kezdjem? Tehát csak a tuctuc zene, vagy dumdum? :) lol, semmi más nincs csak lüktető zaj, az miért jó? Kocsikból hallatszik ki.
Másik, hogy egyszer ilyen autós állt a ház elött és totál kiizzadtam , reszkettem , szívdobogás érzésem volt, kimentem megnézni és autós volt mint gondoltam.. aztán ledőltem és mozogni sem tudtam nagyon, nyögtem csak. :D visszagondolva vicces, de akkor nem volt az. Ezt a bizonyos frekis zaj okozta, szerintem.
#10 akkor maradjunk szakszerűek, 1098-ra tudod furni akkor 1.1 :D , de az sem jó mert sokkal olcsóbb bele egy g13ba blokk és a 1.0 váltó rá is megy "érzésre 72.4 lóó ecsém" :D.
Egyébként epilepszia az lehet, mert gyakran nem tudok beszélni ha idegesítő zaj van.
Egyébként van elég sok féléje, a hard technótól én is rosszúl tudok lenni olykor. Ellenben egy trance, főleg a psytrance már totál más tud lenni. Próbáld ki te is, meditálj közben, relaxálj. Fogadjunk, hogy még el is fogsz tudni aludni... :)
Van, akit meg attól ráz a hideg. Nekem van egy barátom, sosem beszélünk a zenéről, mert punkot hallgat. Engem attól (is) ráz a hideg, de nem fikázom a zenei ízlését, viszont ha 1 kocsiban ülünk, akkor marad a rádió vagy a csend. :D
De van olyan barátom is, aki metalt hallgat, na én attól az artikulátlan ordítástól a világból kimenekülnék.
Ezért teljesen felesleges mások zenehallgatási szokásairól vitatkozni, mert sokszínűek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!