Milyen ajándékot vegyek elektromos gitár mellé a barátomnak?
Ja, használt vagy elszakadt húrokat ha találsz, és ugyanolyanok mint amilyen a gityóján van, akkor nyert ügyed van :D
Majd biztos nézni fog, hogy honnan értesz te a húrokhoz :D
Majd mondd meg neki, hogy ránézésre kibökted, hogy mekkora! :D
(Ugye talán ez a 2 legfontosabb, hogy a márkája milyen, én Ernie Ballt használok, nekem az jött be eddig a legjobban, de van a gyakoribbak között D'addario meg Elixir is pl...
Szóval a fajtája, meg a mérete, de ugye a zacsira rá is lesz írva, csak azért mérd hozzá a mostani gitárhoz, hogy ugyan akkorát vegyél ami most van rajta.
Én nekem pl vettek 009es húrokat pedig 011est használtam :D nem gáz, és felraktam, nem akartam vissza váltani, de na, azért mégis)
Ja!
Meg ha már itt tartunk, nem tudom hogy milyen a hevedere (az amivel a vállára rakja a gitárt, az a pánt) hogy csak sima fekete ? Vagy van rajta valami minta, vagy egyedi ?
Mert ha nem, akár ez is szóba jöhet.
Ebben a linkben épp egy Guns-os heveder van :D
Na nekem ez lesz a kövi ajándékom asszem :D
Amúgy nagyon sokfajta lérezik.
Koponyás, pszichedelikus, bandás stb...
Talán ez is szóba jöhet.
17es voltam.
(Illetve, ha már megvan pár ötlet, hogy mi jöhet szóba a tippek közül, akkor azt megírhatod ;)
Pl azért hogy írjunk olcsóbbakat, vagy ilyesmi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!